A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Weboldal linkjének megváltoztatása

Hogyan kell: Egy weboldal linkjének megváltoztatása

Néhány lépésben elrendezve

Előfordulhat, hogy webhelye valamelyik másik oldalára vagy saját webhelyére hivatkozik. Fontos, hogy ez a megfelelő legyen. Például a holland oldalon a www.123.nl címre fog hivatkozni, de a német oldalon ez a www.123.de lesz. Ezt a weboldal különböző oldalain is alkalmazni kell. Például a 123.nl/auto címet 123.de/auto címre kell módosítani.

Ehhez írja be az eredeti helyszínt az "eredeti" oszlopba, a helyettesítő szót pedig a helyettesítő oszlopba. Jelölje be a "szövegként kezelni" jelölőnégyzetet is. Így a Clonable tudja, hogy a webhelyen megjelenített szövegről van szó. Ez megakadályozza, hogy a Clonable megváltoztassa a HTML- vagy URL-címeket a weboldalon.

!!! Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhat, hogy az Ön honlapja megjelenik például az Ön e-mail címében is. Ezt az e-mail címet ezért NEM szabad megváltoztatni. Ez kivétel a szabály alól. Szerencsére a Clonable oldalon is lehet kivételeket tenni. A szabály alóli kivételt az "Eredeti" oszlopban adja meg. Tegyük fel például, hogy az Ön e-mail címe info@123.nl, és ezt a címet adja meg kivételként az Ön által létrehozott szabály alól.