🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

5 nemzetközi linképítési stratégia a nemzetközi SEO javításához

Az elmúlt évtizedben a nemzetközi linképítés a SEO egyre fontosabb részévé vált. Az internet globalizálódásával a vállalatoknak úgy kellett átalakítaniuk linképítési stratégiáikat, hogy a célpiacok szélesebb körét vegyék figyelembe.

A nemzetközi linképítés során számos különböző megközelítés létezik. Íme öt leghatékonyabb stratégia:

1. Nemzetközi kapcsolódási lehetőségek azonosítása

A nemzetközi linképítési stratégia egyik első lépése a más országokból származó linkek lehetőségeinek felkutatása. Ezt úgy lehet megtenni, hogy a meglévő backlink-profiljának linkauditját végzi, és más országokból származó, külföldről származó, kiegészített linkeket keres.

Használhat egy olyan eszközt is, mint a Moz Open Site Explorer, hogy megvizsgálja versenytársai backlink-profilját. Így képet kaphat arról, hogy mely külföldi weboldalak hivatkoznak rájuk, és hogy van-e lehetőség arra, hogy Ön is kapjon linkeket ugyanezen forrásokból.

2. Nemzetközi céloldalak létrehozása

Ha külföldi piacokat szeretne megcélozni a linképítési erőfeszítéseivel, fontos, hogy legyen webes jelenléte ezekben az országokban. Ezt úgy érheti el, ha nemzetközi céloldalakat hoz létre weboldalán.

Ezeket az oldalakat a célpiacra kell optimalizálni, helyi kulcsszókutatással és a célközönség kulturális normáinak megfelelő szövegezéssel. Az is fontos, hogy az oldalakat megfelelően összekapcsolja a weboldal navigációjával, hogy a keresőmotorok és a potenciális látogatók megtalálják őket.

3. Partnerségek kialakítása nemzetközi weboldalakkal

Az egyik legjobb módja annak, hogy külföldi weboldalakról linkeket szerezzen, az, hogy partnerséget alakít ki olyan weboldalakkal, amelyek már népszerűek az adott piacokon. Ez történhet vendégblogolással, infografikákon vagy más tartalmi formákon való együttműködéssel, vagy egyszerűen azzal, hogy megkeresi a releváns weboldalak webmestereit, és megkérdezi, hogy érdekelné-e őket, hogy hivatkozzanak az Ön oldalára.

4. Nemzetközi könyvtárak és erőforrás oldalak használata

Egy másik jó módja annak, hogy külföldi weboldalakról linkeket szerezzen, az, hogy beküldi weboldalát nemzetközi könyvtárakba és erőforrásoldalakra. Ez időigényes folyamat lehet, de gyakran megéri, hogy jó minőségű linkeket szerezzen a vállalkozása számára releváns weboldalakról.

5. Részvétel nemzetközi fórumokon és közösségekben

A nemzetközi fórumokon és online közösségekben való részvétel remek módja annak, hogy kapcsolatokat építsen ki más országok potenciális linkforrásaival. Segíthet abban is, hogy weboldalát szélesebb közönség elé tárja, és értékes visszajelzéseket kapjon termékeiről vagy szolgáltatásairól.

A nemzetközi linképítés során számos különböző stratégiát lehet alkalmazni. Ez csak néhány a leghatékonyabbak közül. Ezen stratégiák kombinációjának alkalmazásával elkezdhet erős backlink-profilt építeni külföldi weboldalakról, és közben növelheti vállalkozását.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: