🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

5 ok, amiért érdemes lefordítani a kemping vagy szálloda weboldalát

Ha kemping vagy szálloda weboldala van, érdemes lefordíttatni. Több oka is van annak, hogy miért érdemes ezt megtenni. Ebben a cikkben néhány ilyen okot fogunk megvitatni.

1. Javíthatja a keresőmotorok rangsorát

Weboldalának más nyelvekre történő lefordítása javíthatja a keresőmotorok rangsorát. Ha lefordítja weboldalát, több kulcsszóhoz is hozzáférhet, amelyeket megcélozhat. Ez azt jelenti, hogy jobban fog szerepelni a keresési eredmények között, ami viszont azt jelenti, hogy több látogatót és ügyfelet fog kapni.

2. Növelheti a konverziókat, ami sikeresebbé teszi Önt.

Ha lefordítja a weboldalát, több ember fogja megérteni. Ez azt jelenti, hogy több embert tud meggyőzni, hogy vásároljon vagy foglaljon. Ez növelheti az eladásait. Valójában, ha csak a saját nyelvén van a honlapja, akkor számos nemzetközi vásárlóról marad le. A más nyelvekre történő fordítással honlapja könnyebben megtalálhatóvá válik a keresőmotorokban például azok számára, akik nem beszélik jól az anyanyelvét vagy az angolt. Ez növelheti a látogatók számát, és több foglalást eredményezhet. Ez segíthet abban, hogy sikeresebb legyen a vállalkozása.

3. Növelheti a márka ismertségét

Ha lefordítja weboldalát, több embert ér el. Ez azt jelenti, hogy növelheti a márka ismertségét. Ez segíthet abban, hogy több ügyfelet szerezzen.

4. A látogatók megoszlása az év során

A világ legtöbb szállodája és kempingje - néhány különleges helyen található kivételtől eltekintve - a szezonon kívüli időszakban messze nem telik meg. Egyesek számára ez a telet jelenti, mások számára a nyarat, vagy esetleg a nyaralási szezon utáni időszakot, megint mások számára pedig valami egészen mást, de minden szálloda és kemping számára ez a bevételek jelentős csökkenését jelenti. Ha lefordítja weboldalát, akkor több embert érhet el mindenféle országban. Ezekben az országokban nem mindenhol ugyanazok a szabadságolási időszakok és szabadnapok. Ezáltal nagyobb lesz a szórás, ami az év csendesebb időszakaiban több vásárlót hozhat.

5. Az angolul kevésbé jól beszélő fogyasztók kisebb valószínűséggel használják a platformokat

Egyes külföldi utazók nem beszélik az ország nyelvét, vagy nagyon rosszul beszélnek angolul, ezért inkább olyan szállodát választanak, ahol minden további információt olyan nyelven kapnak, amelyet teljes mértékben megértenek. A foglalási platformok gyakran angolul vannak, és nem mindenki bízik a Google fordítóban, ha ilyen fontos döntésekről van szó a nyaralás során.

Milyen módjai vannak annak, hogy a hotel- vagy kemping honlapot lefordítani?

Hogyan tudok a vendégeimnek több nyelven is információt nyújtani a szállodámról vagy kempingemről és a régióval kapcsolatos egyéb információkról? A Clonable lehetővé teszi, hogy a szálloda teljes weboldalát több tucat nyelvre lefordítsa. Ennek során gyorsan és egyszerűen tájékoztathatja vendégeit a célállomásról, a szállodájáról és a környékről a gépi tanuláson alapuló fordítás segítségével, kombinálva azzal, hogy front-end szerkesztő és helyettesítési szabályok segítségével gyorsan javíthatja azt. Minden információ, beleértve az árakra, a szobákra, az Ön éttermére vagy a régió látnivalóira vonatkozó információkat is, folyamatosan automatikusan lefordításra kerül, és több tucat nyelven is elérhetővé válik vendégei számára. Clonable így lehetővé teszi, hogy a digitális világban leküzdje a kempingje vagy szállodája és ügyfelei közötti nyelvi akadályokat.

Hogyan tudom az online jelentkezési és foglalási folyamatot több nyelven kínálni?

A Clonable mögött álló technológia szinte bármilyen weboldalt gyorsan és egyszerűen lefordíthat bonyolult és költséges technikai módosítások nélkül. Még a szobák igénylésére és foglalására szolgáló űrlapok és eszközök is gyakran könnyen integrálhatók. A webhelyek 95%-ánál ez automatikusan és kézi munka nélkül történik.

Kérjen egy demót a Clonable által lefordított weboldaláról még ma.

Clonable a tökéletes all-in-one weboldal fordítási platform az Ön szállodája vagy kempingje számára. Kérjen bemutatót, és kezdje el weboldalának több tucat más nyelvre történő fordítását, és még ma érje el ügyfeleit az anyanyelvükön. Növelje a látogatók és a vendégek számát, és bővítse nemzetközi jelenlétét néhány kattintással, a gépi tanulás által támogatott fordítással.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: