🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

6 ok, amiért érdemes lefordítani weboldalát németre

Ahogy a világ egyre inkább összekapcsolódik, a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ahhoz, hogy új piacokhoz kapcsolódjanak, és elkerüljék, hogy a hazai piacról kiszoruljanak. Ennek egyik módja a weboldal különböző nyelvekre történő lefordítása. A német nyelvet világszerte több mint 120 millióan beszélik, és ez a hivatalos nyelve a következő országoknak Németország, Ausztria és Svájc.

Íme 6 ok, amiért érdemes németre fordítania weboldalát:

1. Német nyelvű ügyfelek vonzása

Ha német nyelvű ügyfeleket szeretne elérni, akkor az ő nyelvükön kell honlapot készítenie. A Common Sense Advisory tanulmánya szerint a fogyasztók 75%-a nagyobb valószínűséggel vásárol meg egy terméket, ha az anyanyelvükön is elérhetőek a termékkel kapcsolatos információk.

2. Bővítse globális hatókörét

Weboldalának német nyelvre történő fordításával nagyobb globális közönséget érhet el. Ez segíthet bővíteni vállalkozását, és új piacokat érhet el.

2. Bővítse globális hatókörét

Weboldalának német nyelvre történő fordításával nagyobb globális közönséget érhet el. Ez segíthet bővíteni vállalkozását, és új piacokat érhet el.

3. Javítsa a keresőoptimalizálást

Ha azt szeretné, hogy webhelye jól szerepeljen a német keresőmotorokban, akkor német nyelvű tartalommal kell rendelkeznie. Ennek oka, hogy a keresőmotorok a weboldal nyelvét használják a felhasználók számára való relevanciájának meghatározásához.

4. Professzionálisabb arculat kialakítása

A több nyelven elérhető weboldal azt mutatja, hogy Ön egy professzionális és globális vállalat. Ez segíthet javítani az Ön imázsát és hírnevét.

5. Az ügyfél-elégedettség javítása

Azzal, hogy weboldalát lefordítja ügyfelei anyanyelvére, biztosítja, hogy az Ön által nyújtott információk jobban érthetőek legyenek. Ez nagyobb elégedettséghez és hűséghez vezethet ügyfelei körében. Ha az emberek megértik az információkat, amelyeket az általuk beszélt nyelven kapnak, elkötelezettebbnek fogják érezni magukat vállalata és kínálata iránt. Kényelmesebben fognak kérdéseket feltenni és problémákat megoldani, mert megértik a weboldal nyelvét. Ez azt is eredményezi, hogy elkötelezettebbnek érzik magukat a vállalatával szemben, így nagyobb valószínűséggel térnek vissza további termékekért vagy szolgáltatásokért. Ez nagyobb elégedettséghez és hűséghez vezethet az ügyfelei körében.

6. Csökkentse a támogatási költségeket

Weboldalának német nyelvre történő fordításával csökkentheti a támogatási költségeket. Ennek oka, hogy hatékonyabban tud segíteni ügyfeleinek, ha a honlapja az anyanyelvükön van. Ráadásul az ügyfelek könnyebben tesznek fel kérdéseket és oldanak meg problémákat, ha értik a weboldal nyelvét. A weboldal német nyelvre történő fordításával annak az esélyét is növeli, hogy a német ügyfelek megvásárolják a termékeit vagy szolgáltatásait, mivel úgy érzik, jobban kötődnek a vállalatához és az ajánlataihoz. Ez az értékesítés növekedéséhez és a vásárlók nagyobb elégedettségéhez vezethet.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: