🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

E-kereskedelem az Egyesült Királyságban

A Brexit után kétségek merülhetnek fel az Egyesült Királyságban való terjeszkedéssel kapcsolatban. Mi a helyzet az előírásokkal? Mit akarnak az Egyesült Királyságban az ügyfelek? Hogyan működik a szállítás? Mire kell figyelned? Ebben a blogbejegyzésben többet olvashat az Egyesült Királyság piacáról, a brit vásárlók vásárlási szokásairól és a szállítási lehetőségekről. Az Egyesült Királyságban az e-kereskedelem 9%-a külföldről történő vásárlást jelentett, de 26%-uk hajlandó többet fizetni a gyors szállításért. Tehát ha garantálni tudja a gyors szállítást, akkor mindenképpen érdekes belépni az Egyesült Királyság piacára. A Clonable segítségével angol nyelvű weboldala vagy angol nyelvű webáruháza pillanatok alatt elkészül.

Top 3 külföldi online vásárlás:
  1. Kína

  2. Egyesült Államok

  3. Németország

Top 3 termékkategória:
  1. Ruházat és cipő (29%)

  2. Szépség és egészség (21%)

  3. Elektronika (16%)

Top 3 kedvenc fizetési mód:
  1. Fizetőkártya (31%)

  2. Hitelkártya (30%)

  3. Digitális pénztárca (Paypal, Allpay; 29%)

Számok: Határokon átnyúló a Nemzetközi Postai Együttműködés (IPC) által végzett e-kereskedelmi vásárlói kutatás.

Szállítás az Egyesült Királyságba

A Brexit óta az áruk szabad mozgása megszűnt az Európai Unió és az Egyesült Királyság között. Az Egyesült Királyságban folytatott e-kereskedelem számára ez azt jelenti, hogy a szállítmányoknak HÉA-val és esetleges importvámokkal kell számolniuk. Ez nemcsak Önt mint feladót érinti, hanem a címzettet is. Szerencsére számos csomagküldő szolgálat segítséget nyújt. A PostNL-nél például két megoldás közül választhat, ha csak az Egyesült Királyságba szeretne küldeni: vagy a címzett fizeti az áfát és a behozatali vámokat, vagy Ön mint feladó. Vannak olyan dolgok is, amelyeket magának kell elintéznie, például a brit adóhatóságnál való regisztráció, mivel a briteknek saját áfájuk van, és az EORI-szám igénylése. További információkért a PostNL egy praktikus útitervet kínál, amelyet követhet.
A britek több mint 57%-a újrahasznosítja a csomagolását, ezért ne feledje, hogy fenntartható csomagolást használjon, amikor az Egyesült Királyságba szállít.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: