🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

E-kereskedelem Japánban - 7 tipp a sikeres értékesítéshez

A japán e-kereskedelmi piac nagy és jövedelmező, de a külföldi eladók számára nehézkes is lehet. Ebben a cikkben hét tippet adunk, amelyek segítségével sikeresen értékesíthet Japánban.

1. Csináld meg a házi feladatodat

Mint minden új piacon, a japán e-kereskedelmi piacra való belépés előtt is fontos, hogy kutatást végezzen. Próbálja megérteni a helyi vásárlói szokásokat és preferenciákat, és próbáljon meg olyan rést találni, amelyet ki tud használni.

2. Befektessen egy jó lokalizációs stratégiába

Ahhoz, hogy Japánban sikeres legyen, az e-kereskedelmi kínálatát lokalizálni kell. Ez a weboldalától és a termékleírásoktól kezdve az ügyfélszolgálatig és a marketinganyagokig mindent magában foglal. Kezdje el mindenképpen lefordítani weboldalát, mert japán webáruház nélkül a helyi vásárlók nem fogják komolyan venni. Ehhez egy jó kiindulási alap a következő Clonable, amellyel sok időt és pénzt takaríthat meg. Ezután a megtakarított pénz egy részét fektesse be egy japán anyanyelvű fordítóba, aki minimális óraszámban tökéletesíti az alapvető fordítást. Vagy kérjen fel valakit, aki ügyfélszolgálatot végez (lásd a 7. pontot), hogy vizsgálja felül a honlapot.

3. Japán e-kereskedelmi platformok használata

A japán fogyasztók szívesen vásárolnak japán e-kereskedelmi platformokon. Ezért érdemes a népszerű japán oldalakon, például a Rakuten és a Yahoo! Japan Auctions oldalon is listázni a termékeket. A Clonable szerencsére lehetőséget kínál az XML-feedek lefordítására, ami megkönnyíti az itt történő hirdetést.

4. Dolgozzon egy japán céggel

Egy japán vállalattal való együttműködés jelentős előnyhöz juttathatja Önt a japán e-kereskedelmi piacon. A helyi piackutatástól kezdve az e-kereskedelmi platform felállításán át a logisztikáig mindenben tudnak segíteni.

5. Légy türelmes

A japán e-kereskedelmi piacot nem könnyű feltörni. Egy sikeres vállalkozás felépítéséhez időre, türelemre és kitartásra van szükség. Tehát ne adja fel túl könnyen, és győződjön meg róla, hogy hosszú távú stratégiája van.

6. A minőségre összpontosítva

A japán fogyasztók a minőségi termékek iránti szeretetükről ismertek. Ezért fontos, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások kínálására összpontosítsunk.

7. Kiváló ügyfélszolgálatot kínál

Japánban az ügyfélszolgálat nagyon fontos, ezért győződjön meg róla, hogy japán ügyfeleinek az elejétől a végéig kiváló élményt nyújt.

Ha követi ezeket a tippeket, jó úton halad a siker felé a japán e-kereskedelmi piacon.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: