🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

E-kereskedelem Spanyolországban

Szeretné meghódítani a spanyol piacot? 2021-re a spanyolországi e-kereskedelem 29%-a külföldről történő vásárlás lesz. Elég ok arra, hogy webshopját vagy weboldalát Spanyolországba hozza. A 35 millió online vásárlóval és a több mint 46 millió lakossal a spanyol e-kereskedelmi szektor ígéretes. A spanyol online vásárlók száma a következő években várhatóan tovább fog nőni. A szolgáltatók száma azonban még mindig nagyon alacsony az olyan országokhoz képest, mint Hollandia és Németország. Ez tehát mindenképpen lehetőségeket kínál a holland vállalkozók számára, itt az ideje, hogy beszálljanak! A Clonable segítségével spanyol webshopja vagy spanyol weboldala pillanatok alatt elkészül.

Top 3 külföldi online vásárlás:
  1. Kína

  2. Egyesült Királyság

  3. Németország

Top 3 termékkategória:
  1. Ruházat és cipő (36%)

  2. Elektronika (30%)

  3. Szépség és egészség (17%)

Top 3 kedvenc fizetési mód:
  1. Digitális pénztárca (Paypal, Allpay; 37%)

  2. Fizetőkártya (29%)

  3. Hitelkártya (24%)

Számok: Határokon átnyúló a Nemzetközi Postai Együttműködés (IPC) által végzett e-kereskedelmi vásárlói kutatás.

Csomagolás

A spanyol vásárlók számára fontos a csomagolás, amelynek lehetőleg újrahasznosíthatónak kell lennie, és a szállításnak is fenntarthatónak kell lennie. Spanyolországban extra szigorú csomagolási törvény is van. Ezt a törvényt be kell tartania, ha csomagolt termékeket értékesít spanyol webáruházán keresztül a spanyol fogyasztóknak. Az első gramm csomagolóanyagot, amelyet Spanyolországban forgalmaz, cégként be kell jegyeztetnie. Regisztráltatja magát a spanyol felelős szervezetnél, az Ecoembesnél. A weboldal csak spanyol nyelven érhető el. A regisztráció után fel kell tüntetnie a csomagolásán a Zöld Pontot, vagyis a Zöld Pöttyöt. Ez azt mutatja, hogy a csomagolás újrahasznosított.

Minden évben be kell jelentenie, hogy mennyi csomagolóanyag került a termékei köré. Ezért nyilvántartást kell vezetnie a Spanyolországban a nyilvántartásba vétele óta eladott csomagok teljes számáról. E törvény be nem tartása pénzbírságot vonhat maga után.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: