🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

Miért érdemes külföldre bővíteni weboldalát vagy webshopját?

Tétovázik, hogy külföldre terjeszkedjen-e az oldalával? Ebben a blogbejegyzésben arról olvashat, hogy milyen sok előnnyel járhat a terjeszkedés. Az egyre növekvő nemzetközi e-kereskedelmi piacnak köszönhetően számos lehetőség kínálkozik a holland webáruházak számára, mivel az európaiak egyre több és több határokon átnyúló.

A választás előtt fontos megérteni a külföldi vásárlók vásárlási szokásait. A PostNL minden évben részt vesz a Nemzetközi Postai Együttműködés (IPC) által végzett, határokon átnyúló e-kereskedelmi vásárlói felmérésben. Ebből érdekes adatok derülnek ki az európai online vásárlókról. A holland webáruházak látogatóinak 13%-a külföldről érkezik. Ez a növekedés várhatóan folytatódni fog: 10 év múlva a törvények és rendeletek sokkal inkább harmonizáltak és a határokon átnyúló üzletekre összpontosítanak, így a külföldi rendelés még egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Ezért mindenképpen érdemes megtennie a lépést, hogy webáruházával külföldön is értékesítsen. Ezt természetesen megteheti úgy is, hogy felbérel egy fordítót, lefordíttatja az összes tartalmát, elhelyezi egy újonnan létrehozott weboldalon, és minden új tartalom hozzáadásakor lefordíttatja azt. A Clonable azonban olcsóbb és gyorsabb megoldást kínál!

A Clonable

A Clonable oldal klónozásával pillanatok alatt beléphet a nemzetközi piacra. Ahelyett, hogy felbérelne egy fordítót, lefordítaná az összes tartalmát és új weboldalt hozna létre, a Clonable percek alatt új, lefordított weboldalt biztosít Önnek. Milyen fontos egy lefordított oldal a Clonable oldalon?

  • A fogyasztók inkább a saját nyelvükön vásárolnak
  • Bármely országból érkező ügyfeleknek nagyszerű, személyre szabott ügyfélélményt nyújthat.
  • Lehetősége lesz arra, hogy termékeit egy szélesebb nemzetközi piacon értékesítse.
  • Önt jobban megtalálják a keresőmotorok(SEO)
  • Hatékonyabb kampányok és hirdetések külföldön

Csak a webhely klónozásával nem érheted el ezt a célt. Fontos dolgokat kell figyelembe venni. Csak az EU-ban 27 ország van: mindegyiknek megvannak a maga szabályai és preferenciái. Ezért fontos, hogy megismerkedjen azzal az országgal, amelyet el szeretne érni. Mely fizetési módokat részesítik előnyben? Milyen szállítási módot részesítenek előnyben? A különböző országokról és arról, hogy mire kell figyelni, ITT olvashat.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: