A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

A fejléc megváltoztatása

Hogyan kell: a fejléc/banner megváltoztatása

Néhány lépésben elrendezve

A weboldal fejléce/bannerje az első dolog, amit az ügyfelek látnak, amikor meglátogatják a weboldalt. Ezért fontos, hogy a honlapot megtekintő ügyfelekre specializálódjon. Lehetőség van arra is, hogy minden egyes klónhoz más-más fejlécet állítson be. Ez ideális, ha például a legkelendőbb termékek vagy egy országspecifikus kép szerepel a fejlécben. Ezután ezt megváltoztathatja minden egyes klónjánál. A fejléc lehet egy kép, de akár több képből álló diavetítés is.

A fejléc megváltoztatásához meg kell vizsgálnia azt, és ki kell másolnia a megfelelő szkriptet a bannerből. A kép kódrészletét bemásoljuk a Clonable címre a bal oldali oszlopba, és beillesztjük a jobb oldali oszlopba, de a meglévő kép fájlnevét az új kép fájlnevére változtatjuk. Ez a kódrészlet úgy néz ki, mint egy URL, mint például a https://www.site.upload234jd.nl.

Egy példa:
<div class="home-slider-item" style="background-image:url('https://keepershandschoenen-shop.nl/wp-content/uploads/banner-KHS.jpg');"> <div class="home-slider-item-inner"></div>

A színes rész az a rész, amelyet ki kell cserélni.