A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Változó fizetési módok

Hogyan kell: a fizetési módok megváltoztatása

Néhány lépésben elrendezve

Ha webáruháza van, fontos, hogy vásárlói otthonosan érezzék magukat, így nagyobb valószínűséggel vásárolnak. Ezt pozitívan befolyásolhatja néhány szó kiigazítása, de a webáruház preferenciáihoz is köze van.

Egy példa ezekre a preferenciákra az adott ország által leginkább választott/kedvelt fizetési mód. Hollandiában például az iDeal a leggyakrabban használt fizetési mód, és általában az első helyen áll, de például Belgiumban a Mistercash/Bancontact, Németországban pedig a Paypal vagy a Sofort Banking. A fizetési módokat könnyen megváltoztathatja. Ehhez meg kell változtatnia, hogy melyik fizetési mód legyen a "kiválasztott" opció a weboldal kódjában. Vigye az egeret a fizetési mód fölé, és ellenőrizze azt a jobb egérgombbal. A fizetési módhoz tartozó kódot könnyen átmásolhatja a Clonable oldal backendjébe. Ebben a kódrészletben a "kiválasztott" valószínűleg az iDeal-nél van, de Belgiumban a "Bancontact / Mistercash"-nél kellene lennie. A jobb oldali oszlopba írja be a kódot, de a "Bancontact / Mistercash" helyére írja be a "kiválasztott" szót.

Fontos, hogy ez fordítva is megváltozzon. Ahol korábban "kiválasztott" volt, azt most eltávolítod. Tehát két különböző sort írsz be a Clonable. Az első oszlopban adja meg az iDeal kódját, amely korábban a "kiválasztott" volt, de most eltávolították. A második oszlopban adja meg a Bancontact / Mistercash kódját, amely korábban nem volt "kiválasztva", de most kiválasztásra került.

Ily módon a kedvenc fizetési mód automatikusan bejelölésre kerül a webhelyére látogatók számára. Azt is megteheti, hogy megváltoztatja a fizetési módok sorrendjét. Például a Bancontact / Mistercash-t az iDeal fölé helyezheti. Ehhez másolja ki azt a kódrészletet, amely a fizetési módokteljes listájához tartozik. Ezután nagyon pontosan megváltoztathatja a sorrendet, és a módosított kódrészletet a helyettesítő oszlopba helyezheti.

1:21-től