A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Gyakran ismételt kérdések

/Gyakran ismételt kérdések

A leggyakrabban feltett kérdések a Clonable eszközzel kapcsolatban

További információt keres vagy kérdése van? A választ valószínűleg ezen az oldalon találja meg.

Még mindig nem tudod megoldani? Akkor kérjük, ne habozzon kapcsolatfelvétel lépjen kapcsolatba velünk.

GYIK - Általános

add remove Mi is pontosan a Clonable?

Egy weboldal másolása, de egyedi tartalom megtartása a Google számára, hogy hangzik ez? A Clonable eszközzel például nagyon egyszerűen klónozhat egy holland (.nl) weboldalt egy belga (.be) weboldalra. De lefordíthatja német webáruházát például dánra is, és elhelyezheti egy .dk domainre. A weboldal azonos lesz, anélkül, hogy a keresőmotorok plagizálnák. Akkor sem, ha nem adsz hozzá fordítást a rendszerünkben. Ön választja ki, hogy mely elemeket kívánja adaptálni a klónozott weboldalhoz. Például a logót és/vagy a holland kulcsszavakat flamand kulcsszavakkal helyettesítheti. Vagy változtasson meg egy bizonyos német fordítást, mert inkább egy bizonyos szakkifejezést szeretne megtartani a német weboldalán. A Clonable eszköz további előnyeit az alábbiakban találja.

add remove Mi az előnye egy weboldal klónozásának?

Egy weboldal más területre történő klónozásának hat fő előnye van:

 1. A klón automatikus fordításokat készít. Az eredeti nyelven hozzáadott új oldalak esetében is.
 2. A Google-ban vagy más keresőmotorokban jobb a megtalálhatóság egy saját régióból származó domainnel, mint egy más országból származó domainnel. Egy .be domain automatikusan jobban teljesít Belgiumban, mint egy .nl domain. És természetesen gyorsabban fog eladni Németországban, ha a tartalma holland helyett németül van.
 3. A legnagyobb előnye talán az, hogy nem kell egy második webhelyet fenntartania. Mivel az oldal klónozva van, mindig naprakész. Ha egy cikket elhelyezünk az egyik oldalon, akkor az automatikusan a klónon is megjelenik (hacsak másképp nem állítjuk be). Ezután automatikusan lokalizálódik (pl. elárasztva) a célterületre.
 4. Egy potenciális ügyfél jobban érzi magát egy saját országából származó domainon. Különösen akkor, ha ez az országra korlátozódik. Egy francia személy gyorsabban fog konvertálni (vásárolni valamit / kapcsolatba lépni stb.) egy francia oldalon!
 5. Csak egy műszerfalat/ backend-et kell használnia 2 vagy több webhelyhez (hasznos pl. készletkezeléshez).
 6. Lehetősége van a Google Ads segítségével hirdetni a "meghódítandó" területről származó domainnel. A potenciális ügyfelek gyorsabban kattintanak át egy hazai domainre. Ez több látogatót eredményez ugyanazon reklámköltségek mellett.
add remove Milyen nyelvek lehetségesek?

A Clonable nagyszerű lokalizációs lehetőségeket kínál. Szinte bármilyen tartományt klónozhat.

Jelenleg lehetséges:

 • Holland
 • Német
 • Francia
 • Angol
 • Spanyol
 • Portugál
 • Olasz
 • Svéd
 • Dán
 • Finn
 • Román
 • Lengyel
 • Bolgár
 • Szlovén
 • Szlovák
 • Cseh
 • Lets
 • Litvánia
 • Még mindig dolgozunk az orosz, japán és kínai nyelven. Ugyanakkor nem tudunk annyi garanciát adni, mint a többi nyelv esetében.

Fordítás nélkül szeretné klónozni az oldalát. Ez is lehetséges. Szinte bármilyen nyelvet klónozhat, feltéve, hogy hasonló nyelvről vagy dialektusról van szó. Példák a gyakori klónokra:

 • holland (.nl) → flamand (.be)
 • Németország (.de) → Ausztria (.at)
 • Franciaország (.fr) → francia nyelvű Belgium (.be), Kanada (.ca) vagy Elefántcsontpart (.ci)
 • Spanyolország (.es) → Argentína (.ar), Mexikó (.mx) vagy Kolumbia (.co)
 • Nemzetközi (.com) → Anglia (.co.uk), Ausztrália (.au), India (.in) vagy USA (.us)

Természetesen a Clonable fordítva is működik a fenti lehetőségek esetében. Kíváncsi egy másik klónozási lehetőségre? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a lehetőségekről. Szeretjük a meglepetéseket!

add remove Egy webhely klónozása ugyanaz, mint a fordítás?

Nem, ez nem ugyanaz a dolog! Egy weboldal klónozása nem jelenti automatikusan azt, hogy azt lefordítják. A legtöbb ügyfél azonban ezt szeretné, és fordítással ellátott klónt választ. A klónozott weboldal fordítás nélkül is lehetséges, és számos előnnyel jár. Egy adott területet szolgál ki ugyanazon a nyelven, és gondoskodik arról, hogy az Ön weboldala előkelőbb helyen szerepeljen az adott terület keresési eredményeiben. Lehetőség van azonban bizonyos kulcsszavakat a célcsoporthoz igazítani (lokalizáció).

add remove Mi a különbség a Google Fordító használatához képest?

AClonable több előnnyel jár, mint egy weboldal egyszerű lefordítása a Google Translate segítségével.

 1. Nagy előnye, hogy a Clonable oldalon keresztül egy extra domainhez jut, amelyet a keresőmotorok indexelnek. Például egy .de domainnel Önt Németországban is megtalálhatják. A Google Fordítót a Google nem indexeli, ami azt jelenti, hogy nem fog további ügyfeleket szerezni.
 2. A Google Translate lefordítja az egész oldalt, de a módosítások nem lehetségesek. A Clonable segítségével lehetőség van a fordítások utáni módosításokra, mind a szöveg, mind pedig például a képek, logók vagy beállítások megváltoztatása tekintetében. Lásd aTudásbázis további információkért az összes lehetőségről.
 3. A Google Translate fordításai nem mindig olyan jók, a mi fordításaink sokkal jobbak. Különösen azért, mert lektorral ellenőriztetjük őket.
 4. A Google Translate gomb a weboldalán meglehetősen szakszerűtlenül néz ki.
 5. Egy klónozott weboldallal a Clonable címen keresztül reklámozhat ezzel a weboldallal (és így ezzel a külföldi domainnel) vagy alkalmazhat marketing stratégiákat, ez a Google Translate segítségével nem lehetséges.
add remove Van egy webshopom, az is működik?

Igen, az! Már több olyan ügyfél is van, aki a Clonable eszközt használta webáruháza klónozására. Ez ugyanúgy és ugyanolyan jól működik, mint egy blog vagy információs oldal esetében. Még a webshopok számára is vannak speciális helyettesítők, amelyek segítenek a konverzió növelésében. Nyugodtan kérdezzen erről.

add remove Szükségem van bármilyen technikai tudásra ahhoz, hogy klónozzak egy webhelyet a Clonable oldalon keresztül?

Nem, nincs szükség semmilyen speciális tudásra a Clonable oldalon való munkához. A back-end rendszer egyszerű és könnyen használható. Ha bármilyen kérdése van, bármikor kapcsolatba léphet velünk. Ha szeretné, választhatja azt is, hogy az eszközt a Clonable oldalon konfigurálja.

add remove Lehet-e klónozni bármilyen weboldalt?

Igen, elvileg minden weboldal klónozható! Egy fordítással ellátott klón esetében csak néhány kivétel van, amikor nem lehet mindent megfelelően lefordítani. A dinamikus tartalom betöltése még nem mindig lehetséges.

add remove A klónomat is konfigurálhatom a Clonable oldalon?

A Clonable klón beállítása nagyon egyszerű. Ha azonban szeretné, hogy konfiguráljuk, az is lehetséges. Gyorsan és hatékonyan tudjuk optimalizálni klónoldalát az elérendő országra. A költségekről további információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

add remove Összekapcsolhatom egy másik fiókkal pl. a Google Analytics, a Doofinder, a Google Search Console vagy más keresőmotorok számára?

Igen, ezt könnyen beállíthatja. Ez azonban a webshopok esetében nem mindig tanácsos, mivel a tranzakciók az eredeti számlán történnek.

Utasítások: Utasítások következnek.

add remove Mi a különbség egy webhely átirányítása a jelenlegi webhelyemre és egy webhely klónozása között?

Nem, egy oldal linkelése nem ugyanaz, mint a Clonable segítségével történő klónozás. Az oldal klónozásakor megvan az az előnye, hogy az oldalt az adott ország vagy régió kinézetéhez és kulcsszavaihoz igazíthatja. Ez biztosítja, hogy weboldalát jobban megtalálják a keresőmotorok, és hogy az ügyfél otthonosabban érezze magát a weboldal környezetében.

GYIK - Klónkérelmek

add remove Mennyi időbe telik, amíg a klónom elkészül?

10 percen belül a klón már létre is jön (lefordítva) és használatra kész. A DNS-változások miatt azonban gyakran hosszabb időbe telik, mire az oldal világszerte elérhetővé válik, és nincs befolyásunk arra, hogy az informatikai cégnek mennyi időre van szüksége a nyelvi címkék helyes beállításához. Az első változtatásokat azonban már most elkezdheti végrehajtani.

add remove Milyen költségei vannak egy klónozott weboldalnak?

A Clonable oldal költségei attól függnek, hogy milyen fordításokat igényel a webhelye. Ha az Ön webhelyének nincs szüksége fordításra, akkor az ár 50,- € havonta és webhelyenként. A fordítással rendelkező, de nem sok oldalt tartalmazó webhelyek esetében az ár 75,- € havonta webhelyenként / nyelvenként. Több oldalas oldalak esetében az ár 200,- € oldalanként / nyelvenként. Természetesen mindig meg tudunk állapodni egy személyre szabott megoldásról, ha egyszerre több klónt vásárolnak. További információért kérjük, látogasson el ároldalunkra.

add remove Milyen adatokra van szükség a klónozás kéréséhez?

Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy mi lesz a klónozott webhely domain neve, milyen CMS-rendszeren fut a webhelye, és milyen nyelvre szeretné klónozni a webhelyét. Elvileg ezután szinte azonnal munkához láthatunk.

GYIK - Back-end Clonable

add remove Hogyan dolgozhatok a klónozott weboldal back-endjében?

A klónozott weboldalnak nincs saját back-endje, mivel az csak a front-end élő másolata. Az eredeti webhely back-endjében bekövetkezett bármilyen változás automatikusan megjelenik a lefordított klónon. Hacsak a klónozott webhelyen szeretne változtatásokat végezni, például kulcsszavakat hozzáadni vagy logókat módosítani, akkor ezt a Clonable menüben állíthatja be.

add remove Van egy webáruházam, és szeretném megváltoztatni a kiválasztott feladó országot a klónomban, lehetséges ez?

Igen, ez természetesen lehetséges. Ha a feladó országot már a pénztárnál kiválasztja, az a vásárló számára munkaköltséget takarít meg, és a vásárlót is szívesen látja. Lásd itthogyan lehet ezt beállítani.

add remove Mit változtathatok a back-endben?

A Clonable segítségével szinte mindent könnyedén testre szabhatsz a webhelyeden. Az oldal lokalizálásához a következő dolgokat könnyen beállíthatja:

 • (Keresés) szavak
 • Képek
 • Szövegek megjelenítése vagy nem megjelenítése
 • Logók
 • USP-k
 • Előnyök:
  - Fizetési módok
  - Feladó ország
add remove Szeretnék egy másik logót elhelyezni a klónozott oldalon, lehetséges ez?

Igen, könnyen megváltoztathatja a logót vagy a képet a klónozott weboldalon.

Utasítások: Lásd itthogyan működik.

GYIK - Fiókok összekapcsolása

add remove Hogyan tudom összekapcsolni a Google Analytics-fiókomat?

A Google Analytics-fiók összekapcsolására vonatkozó utasítások következnek.

add remove Hogyan tudom összekapcsolni a Google Search Console-t a klónozott webhelyemmel?

A klónozott webhelyet ugyanúgy hozzáadhatja a Google Search Console-hoz, mint a normál webhelyét.
Poperty hozzáadása → domain név vagy URL megadása

A kérdésem nem szerepel, mit tegyek?

A válaszod nem szerepel a fenti kérdések között? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiakban. Természetesen szívesen segítünk Önnek. Elérhet minket telefonon (+31 492 77 52 69), e-mailben (info[@]clonable.net) vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon.