A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

E-kereskedelem az Egyesült Királyságban

E-kereskedelem az Egyesült Királyságban

A Brexit után kétségek merülhetnek fel az Egyesült Királyságban való terjeszkedéssel kapcsolatban. Mi a helyzet az előírásokkal? Mit akarnak az Egyesült Királyságban az ügyfelek? Hogyan működik a szállítás? Mire kell figyelned? Ebben a blogbejegyzésben többet olvashat az Egyesült Királyság piacáról, a brit vásárlók vásárlási szokásairól és a szállítási lehetőségekről. Az Egyesült Királyságban az e-kereskedelem 9%-a külföldről történő vásárlást jelentett, de 26%-uk hajlandó többet fizetni a gyors szállításért. Tehát ha garantálni tudja a gyors szállítást, akkor mindenképpen érdekes belépni az Egyesült Királyság piacára. A Clonable segítségével angol nyelvű weboldala vagy angol nyelvű webáruháza pillanatok alatt elkészül.

Top 3 külföldi online vásárlás:

  1. Kína
  2. Egyesült Államok
  3. Németország

Top 3 termékkategória:

  1. Ruházat és cipő (29%)
  2. Szépség és egészség (21%)
  3. Elektronika (16%)

Top 3 kedvenc fizetési mód:

  1. Fizetőkártya (31%)
  2. Hitelkártya (30%)
  3. Digitális pénztárca (Paypal, Allpay; 29%)

Számok: A Nemzetközi Postai Együttműködés (IPC) által végzett, határokon átnyúló e-kereskedelmi vásárlói kutatás.

Szállítás az Egyesült Királyságba

A Brexit óta az áruk szabad mozgása már nem lehetséges az Európai Unió és az Egyesült Királyság között. Az Egyesült Királyságban történő e-kereskedelem esetében ez azt jelenti, hogy a szállítmányok az ÁFA és az importvámok hatálya alá tartoznak. Ez nem csak Önre, mint feladóra, hanem a címzettre is hatással van. Szerencsére számos csomagküldő szolgálat segítséget nyújt. A PostNL-nél például két megoldás közül választhat, ha továbbra is az Egyesült Királyságba szeretne küldeni: vagy a címzett fizeti az áfát és a behozatali vámokat, vagy Ön, mint feladó. Ezenkívül vannak dolgok, amelyeket magának kell elintéznie, például a brit adóhatóságnál való regisztráció, mivel a britek saját HÉA-t alkalmaznak, és az EORI-szám igénylése. További információkért a PostNL egy praktikus lépésről-lépésre követhető tervvel áll rendelkezésére.
A britek több mint 57%-a újrahasznosítja a csomagolást, ezért fontolja meg a fenntartható csomagolást, amikor az Egyesült Királyságba szállít.

A brit vásárló:

95 % szeretné, ha a csomagjait otthon kézbesítenék
77%-uk használja a nyomon követést
74% szerint a csomagolásnak újrahasznosíthatónak kell lennie.
50% a fenntartható szállítást részesíti előnyben
29% a jövőben várhatóan többet fog vásárolni a szomszédos országokból.