A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

E-kereskedelem Franciaországban

E-kereskedelem Franciaországban

Szeretné webáruházát Franciaországra is kiterjeszteni? A francia e-kereskedelmi piac az egyik legnagyobb Európában. Németországgal és az Egyesült Királysággal együtt Franciaország a legnagyobb európai online piacok top 3-ban van. A francia fogyasztók külföldi webáruházakban is vásárolnak. 2021-ben az e-kereskedelem 15%-a külföldi vásárlás volt. Tehát mindenképpen van értelme meghódítani a francia piacot a webshopjával. A franciák egyre gyakrabban vásárolnak útközben, más néven m-kereskedelemben. Győződjön meg róla, hogy francia nyelvű webáruháza mobileszközökön is elérhető és olvasható. A Clonable segítségével egy francia weboldal vagy webshop könnyen elkészíthető.

Top 3 külföldi online vásárlás:

  1. Kína
  2. Németország
  3. Egyesült Királyság

Top 3 termékkategória:

  1. Ruházat és cipő (34%)
  2. Elektronika (19%)
  3. Otthon és kert (16%)

Top 3 kedvenc fizetési mód:

  1. Fizetőkártya (49%)
  2. Digitális pénztárca (Paypal, Allpay; 32%)
  3. Hitelkártya (11%)

Számok: A Nemzetközi Postai Együttműködés (IPC) által végzett, határokon átnyúló e-kereskedelmi vásárlói kutatás.

Törvények és rendeletek

Ha az Ön termékei megfelelnek az uniós jogszabályoknak, akkor Franciaországban szabadon kereskedhet velük. Bölcs dolog azonban ellenőrizni, hogy Franciaországban ugyanazok-e a termékkövetelmények, mint Hollandiában. További követelmények vonatkoznak például az étrend-kiegészítőkre, az élelmiszerekre és a gyógyszerekre. Néha különleges címkézési követelmények vonatkoznak.
Más törvények és rendeletek is vannak, ha francia vásárlóknak értékesít. Van például egy szigorú környezetvédelmi törvény, a "Responsabilité Élargie du Producteur (REP)". Ezt be kell tartania, ha csomagolt termékeket értékesít francia fogyasztóknak webáruházán keresztül. A francia törvény előírja, hogy a láncban Ön az első, aki felelős a csomagolás kezeléséért.
Ha webáruházából francia fogyasztóknak értékesít termékeket, akkor a "célország elve" érvényesül. Ez azt jelenti, hogy a francia magánszemély vevőjének francia áfával számlázza ki: TVA; Taxe sur la Valeur Ajoutée. Holland webáruházként csak akkor számíthat fel továbbra is holland áfát, ha a francia fogyasztóknak történő teljes összeg a magánvásárlóknak történő egyéb EU-n belüli értékesítéssel együtt nem éri el a 10 000 eurós küszöbértéket.

A francia vásárló:

91%-uk használja a nyomon követést
89% szeretné, ha a csomagokat házhoz szállítanák.
72% gondolja úgy, hogy a csomagolásnak újrahasznosíthatónak kell lennie.
56% a fenntartható szállítást részesíti előnyben
29% a jövőben várhatóan többet fog vásárolni a szomszédos országokból.