A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

E-kereskedelem Németországban

E-kereskedelem Németországban

Szeretné meghódítani a német piacot online áruházával? A németek a legnagyobb online vásárlók közé tartoznak Európában. A több mint 83 millió lakosú Németországban az e-kereskedelem csaknem ötször nagyobb, mint Hollandiában, és a teljes e-kereskedelmi forgalom kétszerese. 2021-ben a németországi e-kereskedelem 12%-át külföldről történő vásárlások teszik majd ki. Elég ok arra, hogy megvizsgálja, vajon az Ön webshopja németül is sikeres lesz-e. Ha webshopot készít, győződjön meg róla, hogy minden szükséges információ megtalálható a weboldalán. A német vásárló mindent tudni akar a szabályozásról, a visszaküldési lehetőségekről és a feltételekről, mielőtt online vásárolna. A minőséget és a referenciákat is jobban kedveli, mint az olcsó árat. Ezért igazítsa ehhez a kulcsszavakat. A Clonable segítségével egy német webshop vagy weboldal létrehozása gyerekjáték.

Top 3 külföldi online vásárlás:

  1. Kína
  2. Egyesült Királyság
  3. Ausztria

Top 3 termékkategória:

  1. Ruházat és cipő (30%)
  2. Otthon és kert (15%)
  3. Sport és hobbi (14%)

Top 3 kedvenc fizetési mód:

  1. Digitális pénztárca (Paypal, Allpay; 52%)
  2. Hitelkártya (16%)
  3. Előleg (13%)

Számok: A Nemzetközi Postai Együttműködés (IPC) által végzett, határokon átnyúló e-kereskedelmi vásárlói kutatás.

Megbízhatóság és adatvédelem

A németek nagy jelentőséget tulajdonítanak a megbízhatóságnak és a jóváhagyási pecséteknek. A jóváhagyási pecséttel megmutatja, hogy egy független intézmény jóváhagyta az Ön webáruházát, és növeli a német vásárlók vásárlási esélyeit. Ezért mindenképpen bölcs dolog egy weboldal német nyelvre történő fordításakor bizalmi védjegyet igényelni. Ezek a német boltok bizalmi védjegyei a legelterjedtebbek:

Az online adatvédelem szintén nagyon fontos Németországban. A magánélet védelmére, az impresszumra (impresszum), a reklámszövegekre, az adatvédelemre és az adattárolásra vonatkozó német jogszabályok sokkal szigorúbbak, mint Hollandiában. A nyilatkozat akkor is kötelező, ha személyes adatokat dolgoz fel a weboldalán. Ebben például szerepel, hogy hogyan és miért gyűjti az ügyféladatokat. Azt is jelzi, hogy az ügyfél hogyan tud leiratkozni például egy hírlevélről. Ezt a nyilatkozatot jól láthatóan jelenítse meg webáruházában, például a honlapja tetején vagy alján.

A német vásárló:

92% szeretné, ha a csomagokat házhoz szállítanák.
82%-uk használja a nyomon követést
67% szerint a csomagolásnak újrahasznosíthatónak kell lennie.
41%-uk a fenntartható szállítást részesíti előnyben
26% a jövőben várhatóan többet fog vásárolni a szomszédos országokból.