A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

E-kereskedelem Spanyolországban

E-kereskedelem Spanyolországban

Szeretné meghódítani a spanyol piacot? 2021-ben a spanyolországi e-kereskedelem nem kevesebb, mint 29%-át külföldről történő vásárlások teszik majd ki. Elég ok arra, hogy webshopját vagy weboldalát Spanyolországba hozza. A 35 millió online vásárló és a több mint 46 millió lakos miatt a spanyol e-kereskedelmi ágazat nagyon ígéretes. Várhatóan a spanyol online vásárlók száma az elkövetkező években tovább fog nőni. A beszállítók száma azonban még mindig nagyon alacsony az olyan országokhoz képest, mint Hollandia vagy Németország. Ez minden bizonnyal lehetőségeket kínál a holland vállalkozók számára, itt az ideje, hogy beszálljanak! A Clonable segítségével spanyol webshopja vagy spanyol weboldala pillanatok alatt elkészül.

Top 3 külföldi online vásárlás:

  1. Kína
  2. Egyesült Királyság
  3. Németország

Top 3 termékkategória:

  1. Ruházat és cipő (36%)
  2. Elektronika (30%)
  3. Szépség és egészség (17%)

Top 3 kedvenc fizetési mód:

  1. Digitális pénztárca (Paypal, Allpay; 37%)
  2. Fizetőkártya (29%)
  3. Hitelkártya (24%)

Számok: A Nemzetközi Postai Együttműködés (IPC) által végzett, határokon átnyúló e-kereskedelmi vásárlói kutatás.

Csomagolás

A csomagolás fontos a spanyol vásárlók számára; lehetőleg legyen újrahasznosítható, és a szállításnak is fenntarthatónak kell lennie. Ezenkívül Spanyolországban különösen szigorú csomagolási törvény van érvényben. Meg kell felelnie ennek a törvénynek, amikor csomagolt termékeket értékesít spanyol webáruházán keresztül spanyol fogyasztóknak. A Spanyolországban forgalomba hozott csomagolóanyag első grammjától kezdve regisztrálni kell. Regisztráljon a spanyol Ecoembes felelős szervezetnél. A weboldal csak spanyol nyelven érhető el. A regisztráció után a csomagoláson fel kell tüntetni a Zöld Pontot. Így megmutathatja, hogy a csomagolás újrahasznosított.

Minden évben be kell jelentenie, hogy mennyi csomagolóanyag került a termékei köré. Ezért nyilvántartást kell vezetnie a Spanyolországban a nyilvántartásba vétele óta eladott csomagok teljes számáról. E törvény be nem tartása pénzbírságot vonhat maga után.

A spanyol vásárló:

92%-uk használja a nyomon követést
88% szeretné, ha a csomagokat házhoz szállítanák.
76% szerint a csomagolásnak újrahasznosíthatónak kell lennie.
61% a fenntartható szállítást részesíti előnyben
37% a jövőben várhatóan többet fog vásárolni a szomszédos országokból.