A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Miért érdemes külföldre bővíteni weboldalát vagy webshopját?

Miért érdemes külföldre bővíteni weboldalát vagy webshopját?

Tétovázik, hogy külföldre is kiterjessze-e a telephelyét? Ebben a blogbejegyzésben a bővítés számos előnyéről olvashat. Az egyre növekvő nemzetközi e-kereskedelmi piac számos lehetőséget kínál a holland webshopok számára, mivel az európaiak egyre inkább határokon átnyúlóan vásárolnak.

A választás előtt fontos, hogy megértse a külföldi vásárlók vásárlási szokásait. A PostNL minden évben részt vesz aNemzetközi Postai Együttműködés (IPC )által végzett határokon átnyúló e-kereskedelmi vásárlói felmérésben .Ez a kutatás érdekes adatokkal szolgál az európai online vásárlókról. A holland webáruházak látogatóinak 13%-a külföldről érkezik. Ez a növekedés várhatóan folytatódik: 10 év múlva a törvények és rendeletek sokkal harmonizáltabbak lesznek, és a határokon átnyúló üzleti tevékenységre összpontosítanak, ami még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a külföldi rendeléseket. Ezért mindenképpen érdemes megtennie a lépést, hogy webáruházával külföldön is értékesítsen. Ezt természetesen megteheti úgy is, hogy felbérel egy fordítót, lefordítja az összes tartalmát, elhelyezi egy újonnan létrehozott webhelyen, és minden új tartalom hozzáadásakor újra lefordítja. A Clonable azonban olcsóbb és gyorsabb megoldást kínál!

az alacsonyabb árak miatt külföldön vásárol online

A Clonable

A Clonable oldal klónozásával pillanatok alatt beléphet a nemzetközi piacra. Ahelyett, hogy felbérelne egy fordítót, lefordítaná az összes tartalmát és új weboldalt hozna létre, a Clonable percek alatt új, lefordított weboldalt biztosít Önnek. Milyen fontos egy lefordított oldal a Clonable oldalon?

  • A fogyasztók inkább a saját nyelvükön vásárolnak
  • Bármely országból érkező ügyfeleknek nagyszerű, személyre szabott ügyfélélményt nyújthat.
  • Lehetősége lesz arra, hogy termékeit egy szélesebb nemzetközi piacon értékesítse.
  • Önt jobban megtalálják a keresőmotorok (SEO)
  • Hatékonyabb kampányok és hirdetések külföldön

A webhely klónozása nem elég. Vannak fontos dolgok, amelyeket figyelembe kell venni. Csak az EU-ban 27 ország van: mindegyiknek megvannak a maga szabályai és preferenciái. Ezért fontos, hogy megismerje az országot, ahová el szeretne jutni. Melyik fizetési módot részesíti előnyben? Milyen szállítási módot részesít előnyben? Olvassa el ITT a különböző országokról és arról, hogy mire kell figyelni.