🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

Turizmus

Nemzetközi desztinációs marketing gond nélkül.

Próbálja ki ingyen
Turizmus fejléc

A régió vagy város népszerűsítése

Nemzetközi városmarketing / desztinációs marketing

Szeretne több külföldi turistát vonzani? Az első lépés az, hogy weboldalát azon a nyelven tegye elérhetővé, amelyet a kívánt látogatók beszélnek.

Megtalálhatóság
Weboldalának lefordításával a célországban könnyebben megtalálhatóvá válik. Az adott ország keresőmotorjai indexelni fogják weboldalát.
Cél
Beszéljen a vendégek nyelvén. A turisták egy lefordított weboldalon keresztül látni fogják, hogy Ön komolyan veszi őket, ami arra is készteti őket, hogy komolyabban vegyék az Ön úti célját, mint úti célt.
Rendezvények népszerűsítése
A karbantartás szempontjából az események kézi fordítása rendkívül időigényes és költséges. A Clonable segítségével minden esemény mindig le van fordítva, így a turisták jobban látogathatják azokat. És ez az, amiről az egész szól, nem igaz?
A régió vagy város népszerűsítése

Kempingek és szállodák

Külföldről is intézhetünk foglalásokat

Azzal, hogy weboldalát más nyelveken is kínálja, minden turista megértheti az Ön tartózkodásával kapcsolatos információkat.

Információ
Kínáljon hasznos információkat a létesítményeiről minden nyelven. Így minden vendég elolvashatja, hogy mit kínál a szálláshelye.
Egy helyen
Függetlenül attól, hogy a látogató milyen nyelven foglal, Ön továbbra is mindent a saját platformján, az Ön által preferált nyelven kap.
Kempingek és szállodák

Látnivalók és események

Adja át információit minden vendégnek.

Nyilvánvalóan sok mesélnivaló van a múzeumáról, parkjáról, eseményéről vagy látványosságáról. Ezért gondoskodjon arról, hogy minden vendég a megfelelő információt a megfelelő nyelven olvashassa.

Információ
A parkolás, a megközelíthetőség, a házirend és még sok minden más nyilvánvalóan nélkülözhetetlen minden látogató számára. A Clonable segít abban, hogy minden látogató valóban megértse ezeket az információkat.
A megfelelő üzenet
Egy háttértörténet, folytatás vagy kommentár felbecsülhetetlen értékű lehet a képekhez. Gondoskodjon tehát arról, hogy mindenki gazdagodhasson ezekkel!
Látnivalók és események

Próbálja ki most ingyen!

Készítsd el az első klónodat 5 percen belül.

Készen állsz a kezdésre?

Hozzon létre fiókot, és hozza létre az első klónját azonnal! Nincs szükség fizetési adatokra.

Inkább egy bemutatót szeretne kapni?

Kérje személyes, kötelezettség nélküli bemutatóját kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.