A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

A SEO nyelvi címkék beállítása

Hogyan kell: a SEO nyelvi címkék beállítása

Néhány lépésben elrendezve

Amikor feliratkozik a Clonable címre, kap tőlünk egy e-mailt, amely tartalmazza a DNS-bejegyzéseket és a SEO nyelvi címkéket, amelyeket meg kell változtatni. Ez szükséges ahhoz, hogy a Google eredeti, nem másolt webhelyként lássa a klónt.

A nyelvi címkék hozzáadásának különböző módjai vannak. Ha például WordPress vagy Magento rendszerrel rendelkezik, kap tőlünk egy kis PHP-szkriptet, amelyet lemásolhat. A platformtól függően ezt a szkriptet különböző helyekre kell beilleszteni (pl. a wp-config-be, vagy valahova a php fájlba). Az e-mail tartalmaz egy rövid utasítást arról, hogy pontosan hova kell beilleszteni a szkriptet.
Más CMS-rendszerek megkövetelhetik a Google Tag Manager használatát. Ez a helyzet például a Logic4 esetében. Ebben az esetben mi magunk hoztunk létre egy kódrészletet. Ezt a Google Tag Managerben új címkeként maga is hozzáadhatja, vagy hozzáférést adhat nekünk a Tag Managerhez, és mi hozzáadhatjuk.

Megmondjuk, hogy melyik a legjobb megoldás az Ön rendszere számára. Ha bármilyen problémája van, vagy nem tudja megoldani, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

0:52-től