A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Változó képek

Hogyan kell: Képek módosítása

Néhány lépésben elrendezve

Lehet, hogy olyan képeket használ a weboldalán, amelyek arra az országra összpontosítanak, amelynek a honlapot szánja. Tegyük fel például, hogy van egy szélmalmokat ábrázoló képed a hollandiai oldaladhoz. Akkor lehet, hogy egy megfelelőbb képet szeretne a lefordított oldalához. Ez is könnyen beállítható a Clonable.

Ehhez a meglévő kép fájlnevére van szüksége. A Clonable backendjében ezt a bal oldali oszlopba, az eredeti oszlopba kell beilleszteni. A jobb oldali oszlopban, a csere oszlopban adja meg a cserekép fájlnevét. Így a Clonable tudja, hogy melyik képet kell kicserélni, és mi a cserekép.

A képeket úgy is megváltoztathatja, hogy a jobb egérgombbal megvizsgálja a képet a weboldalon. Ekkor megjelenik egy kódrészlet, amely a képhez tartozik. Ezt bemásolhatja és beillesztheti az eredeti oszlopba, majd a helyettesítő oszlopban lévő kódot egy másik kóddarabbal helyettesítheti. Ez a kódrészlet általában egy URL-linket tartalmaz, mivel a képet például a WordPressben vagy a Magentóban töltötték fel.