A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ügy: ippontime.nl

Webshop Belgium - klón wordpress weboldal - beállítások beállítása pénztárgép

Ügy: ippontime.nl

AzIppontime.nl egy holland webáruház judo felszerelések, például judo egyenruhák, judo pántok, táskák stb. számára. A judo viszonylag kis sportág Belgiumban. Az Ippontime.nl viszonylag magas keresőmotoros pozíciókat foglal el Hollandiában. Belgiumban ezzel szemben a webshop alig kapott pontot. 2019 közepén a Clonable.hu ezt az oldalt hozta létre az első tesztek egyikeként.

Az Ippontime.nl klónozása után a belga változat 3 hónapon belül ugyanolyan, vagy még magasabb keresőmotoros pozíciókat ért el Belgiumban, mint Hollandiában.

A jobb oldali grafikonon látható, hogy a webshopot augusztusban klónozták. Ezután eltartott egy darabig, amíg a Google megfelelően felvette az oldalt. De amint ez megtörtént, a kulcsszavak pozíciói gyorsan emelkedtek. És az extra forgalmat túl nagy erőfeszítés nélkül hozták be.

Ippontime.be - judo kulcsszó rangsorok

A bal oldalon láthatja, hogy milyenek most az organikus pozíciók a Google-ban. A pozíciók természetesen ingadoznak egy kicsit, de ahogy a fenti grafikonon látható, a pozíciók 2020 márciusától meglehetősen stabilak. Előfordul, hogy a "judo ruha" a 3. helyről az 1. helyre ugrik fel, vagy fordítva, majd a teljes keresési volumen csökken vagy nő. Ami egyértelmű, hogy a judo felszerelés körüli "fontos" kifejezések pozíciói mind a top 3-ban vannak.

Milyen változások történtek az Ippontime.be oldalon a Clonable oldalon keresztül?

  • A szavak kiigazítása: pl. a judo pántokból judo övek lesznek. Ez Belgiumban azonnal az 1. helyet jelenti. Azért is, mert a holland versenyzők mind rossz kifejezést használnak.
  • Logó testreszabása
  • A Doofinder szkript adaptálása: A speciális külső keresőmotor számára egy helyettesítő szkriptet hoztunk létre.
  • Pénztár: az ország automatikusan Belgiumra van állítva Hollandia helyett

Egy évvel később az organikus eredmények egyértelműen javultak. Ez a teszteset azért olyan érdekes, mert akkoriban a holland oldalon valójában semmi sem történt a SEO érdekében. Belgiumban viszont 45%-kal nőtt a látogatók száma. A belga e-kereskedelmi megrendelések is jelentős százalékkal nőttek, ami a Clonable hasznos voltát bizonyítja.