A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ügy: spiruella.com

Webshop Belgium - klón wordpress weboldal - beállítások beállítása pénztárgép

Ügy: spiruella.com

Aspiruella.nl a szuperélelmiszerek webáruháza, amely porok, bioélelmiszerek, vitaminok és ásványi anyagok széles választékát kínálja. A holland weboldalnak, a spiruella.nl-nek már sok látogatója volt Hollandiából, és magas keresőmotoros pozíciókkal rendelkezett. Sajnos a belga látogatók száma sokkal alacsonyabb volt. Ezért 2019 végén létrehozták a belga klónt, a spiruella.be-t.

Jelenleg a belga oldalnak majdnem ötször annyi látogatója van, mint a holland oldalnak a klónozás előtt!

A jobb oldali grafikonon látható a spiruella.be forgalmának növekedése. Mint látható, a webshopot 2019 végén klónozták. Ezután mindig eltart egy darabig, amíg a Google rendesen felveszi az oldalt. De jelenleg a spiruella.be több mint 1000 látogatót fogad havonta. Ez majdnem ötször annyi belga látogatót jelent, mint amennyit a holland oldal a klónozás előtt kapott!

A bal oldalon a legfontosabb kulcsszavas pozíciók találhatók. Van egy kis ingadozás, de az oldalnak több tucat keresési pozíciója van a top 10-ben, köztük olyanok is, amelyek nagy keresési volumenűek, mint például a tumeric és a baobab. Ez utóbbival a belga oldal még a hollandnál is több pozícióval előrébb végez!

Milyen változások történtek a spiruella.be oldalon a Clonable oldalon?

  • Módosítottuk a logót, amely a ".nl" szavakat tartalmazta. Ezt eltávolítottuk a belga oldalról
  • Pénztár: az ország automatikusan Belgiumra van állítva Hollandia helyett
  • Pénztár: a fizetési mód automatikusan Bancontact/Mistercash (Belgiumban az iDeal helyett előnyben részesül)

WordPress / WooCommerce klónozás

Amint a felső grafikonon látható, a legnagyobb növekedés 2020 novemberében kezdődött. Ekkor fejlesztettük tovább a spiruella.co.uk és a spiruella.be oldalakat. A spiruella.be esetében ez nagyobb hatással volt, mint a spiruella.co.uk, és 3 hónapon belül a belga oldal látogatóinak száma megháromszorozódott! Ez ismét megmutatja, hogy mennyire értékes lehet egy weboldal klónozása.