A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ügy: station7.com

Ügy: station7.com

AStation 7 egy lakberendezési üzlet, amelynek Drutenben és Wateringenben vannak fiókjai, valamint online webáruháza. A lakberendezési üzlet robusztus, masszív és ipari bútorokat, valamint bőr székeket, székeket és kanapékat árul. A holland webshop egy ideig nagyon jól működött, de a belga látogatók száma elmaradt. Ezért 2019 végén létrejött a webshop belga változata, a station7.be.

1,5 éven belül a belga látogatók száma több mint tízszerese volt a klón létrehozása előtti értéknek.

A jobb oldalon látható egy grafikon a klónozott weboldal látogatóinak számáról. A Google-nek eltartott egy darabig, mire felvette az oldalt, de azután a növekedés hatalmas volt. 1,5 éven belül a belga látogatók száma több mint tízszerese volt a klón létrehozása előtti értéknek.

Amint az a bal oldali kulcsszavak áttekintéséből látható, a belga klón számos top 10-es pozíciót foglal el nagy keresési volumenű kereséseknél, ami minden bizonnyal hozzájárul a havi látogatók számához. Sok olyan top 10-es pozíció is van, amelyek valamivel kisebb keresési volumenűek, de ezek is fontos kifejezések, amelyekkel érdemes pontot szerezni. Egyértelmű, hogy a webhely jól teljesít a fontos általános keresőkifejezésekre.

Milyen változások történtek a station7.be oldalon a Clonable címen?

  • Számos szót lefordítottak flamand nyelvre, így a chair-t seat-re, a kanapékat szalonra, a hockers-t pouf-ra, a showroom-ot pedig toonzaal-ra fordították. Ez biztosítja, hogy a flamand látogató otthonosabban érezze magát.
  • Szállítás: a belga oldal szerint "ingyenes szállítás Belgiumban"; a holland oldal szerint "... Hollandia és Belgium".

A látogatók számának növekedése mellett a belga klón létrehozása után a holland látogatók száma is megugrott a holland oldalon. Mindezt anélkül, hogy túl sok változtatást végeznénk a holland honlapon. Tehát a Clonable sokat fejlődött!