A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ügy: plotterwinkel.nl

Ügy: plotterwinkel.nl

APlotterwinkel.nl plotterek online boltjaként indult. Ezek nagyméretű nyomtatók, például építőipari vállalatok vagy építészek számára. Ezek a nyomtatók könnyedén nyomtatnak rajzokat és vázlatokat a2 vagy akár a0 méretben is. A Plotterwinkel olyan kapcsolódó anyagokat is forgalmaz, mint a tinták, plotterpapír és hajtogatógépek. Időközben a plotterwinkel.nl weboldal egy sokat látogatott weboldal lett, sok jó keresési pozícióval. Sajnos a belga látogatók száma sokkal kevesebb volt.

Eközben a látogatók száma havonta nem kevesebb, mint 10-szer magasabb, mint korábban.

A honlapnak volt egy belga változata is, a plotterwinkel.be, de az rosszul teljesített. 2019 végén társultunk a Plotterwinkel céggel, és továbbfejlesztettük az oldalt. Ezt követően a javított oldalt a Clonable klónozta, hogy a belga oldal is emelkedjen. A jobb oldali grafikonon látható, hogy ennek milyen hatása volt. Alig több mint másfél év elteltével a Belgiumból érkező látogatók száma több mint tízszeresére nőtt. Időközben a belga változat is jól látogatott oldallá vált.

A bal oldali áttekintésben láthatja a jelenlegi keresési pozíciókat Belgiumban. A Plotterwinkel.be számos magas keresési pozíciót foglal el a top 10-ben, sőt a top 3-ban is nagy volumenű kulcsszavak esetében. Bár ezek a mennyiségek alacsonyabbak, mint Hollandiában, még mindig sok látogatót fogadnak. Láthatod, hogy milyen gyakran van az oldal az 1. keresési pozícióban, ami nagyszerű eredmény!

Milyen változások történtek a plotterwinkel.be oldalon a Clonable oldalon?

  • Módosítottuk a logót, amely a ".nl" szavakat tartalmazta. Ezt a belga oldalról eltávolítottuk, így csak a "Plotterwinkel" felirat szerepel rajta.
  • Kapcsolat: a telefonszám megváltozott, a belgiumi ügyfeleknek más számot kell hívniuk, mint a hollandiai ügyfeleknek.
  • Pénztár: a feladás országa Hollandia helyett automatikusan Belgiumra van beállítva.

A Clonable használatának nagy előnye, hogy miután javítottuk a holland oldalt, csak klónozni kellett az oldalt. Ezt követően a belga oldal hatalmasat fejlődött anélkül, hogy a holland oldalon sok SEO-tevékenységet kellett volna végeznünk. Ez a Clonable egyik nagy előnye.