Áraink

Csomagjaink áttekintése

helyőrző
Melyik csomag illik hozzám a legjobban?

Veelgestelde vragen over prijzen

Hoe weet ik hoeveel tekens ik nodig heb?

Clonable verdeeld het berekenen van tekens in 2 categorieën:

Webshops
Voor webshops hanteren we altijd 2.000 tekens per pagina.
Weboldalak
Voor websites is er wat meer variatie, maar hier kun je over het algemeen 1.000 tot 1.500 tekens per pagina aanhouden.

Voor een goede berekening van jou websites karakter aantal kun je contact opnemen met ons, en dan berekenen wij voor jou het aantal.

Wat is installatiehulp?

Bij installatiehulp helpt Clonable jou om je website of webshop goed in te stellen, zodat je optimaal kan profiteren van Clonable. Hierbij worden er standaard instellingen gecontrolleerd waaronder DNS instellingen voor de clone, en worden ook veel voorkomende problemen opgelost zoals:

  • Zorgen dat de language switcher correct staat ingsteld.
  • Telefoonnummers en e-mailadressen aanpassen.
  • Hulp bij het vervangen van afbeedlingen, denk bijvoorbeeld aan logo's.
  • Zorgen dat merknamen van producten goed blijven staan.
Clonable zal ervoor zorgen dat alles correct staat ingesteld zodat jij live kunt met je nieuwe taal.

Wanneer heb ik installatiehulp nodig?

Clonable raadt installatiehulp in een aantal gevallen aan

  • Ha az Ön cégénél vagy szervezeténél kevés vagy semmilyen technikai ismerettel nem rendelkezik (html, css, szerver beállítások stb.)
  • Ha van e-kereskedelmi weboldala. Ebben az esetben több beállítást kell konfigurálni.
  • Als je snel live wilt met zoveel mogelijk goed instellingen. Wij besparen tijd voor de livegang.

Mit kínál a Clonable?

Automatikus fordítások

A Clonable oldalon minden tartalom automatikusan lefordításra kerül. Nincs többé gond az új oldalak hozzáadásával, a Clonable automatikusan felismeri és azonnal lefordítja azokat.

Klón szerkesztő

A fordítás nem egészen az Ön ízlésének megfelelő? Más szinonimát szeretne használni? Szerkesztőnk megkönnyíti a fordítások szerkesztését.

Korlátlan számú felhasználó

Akár egyedül, akár egy egész csapattal dolgozol, a Clonable csapatfunkciója lehetővé teszi, hogy másoknak is könnyen hozzáférhessenek a klónozáshoz. Teljesen ingyenes.

URL-fordítások

Természetesen egy külföldi weboldal nem teljes lefordított URL-címek nélkül. A Clonable segítségével a fordításokat saját maga adhatja hozzá, vagy automatikusan generálhatja őket.

Ingyenes SSL tanúsítvány

A webhely megfelelő védelme érdekében a Clonable automatikusan kér egy ingyenes Let's Encrypt tanúsítványt a webhelyhez. A klónhoz való kapcsolódások így automatikusan biztosítva vannak.

XML-táplálékok fordítása

Ha van webáruháza, akkor lehet, hogy termékeit külföldi platformon is szeretné kínálni. A Clonable segítségével könnyedén lefordíthatja a termékadatokat is.

Pótlási szabályok

Ha más szinonimát szeretne használni, a fordítási szabályok lehetővé teszik, hogy egyszerre az összes klónon könnyedén lecserélje az egyik fordítást egy másikra.

Keresés és helyettesítés

Lehet, hogy egy másik fiókban szeretné összegyűjteni az analitikát a klónjáról, vagy más API-kulcsot kell használnia. A keresés és helyettesítés szabályainkkal mindent lecserélhet.

Dinamikus tartalom

A modern weboldalak gyakran töltik be a tartalmat egy weboldal használata közben. A Clonable oldalon könnyen beállíthatja, hogy ebből a tartalomból melyeket is szeretné lefordítani.


Egyedi megoldás?

Ha Önnek hatalmas weboldala vagy webáruháza van, vagy maga is mindenféle egyedi megoldással, több kis weboldallal dolgozik, vagy valami mással, ami például nem igazán illik bele az árképzési modellünkbe, akkor személyre szabott árajánlatot tudunk adni.

Maatwerk oplossing afbeelding