🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

A Clonable indítása ?

Válaszolunk a kérdéseire.

Kérdőjeles kép

Általános

Mi is pontosan a Clonable?

Clonable egy olyan eszköz, amely egy weboldal másolására, esetleges fordítására és karbantartására szolgál. Hogy hangzik ez? A Clonable eszközzel például nagyon egyszerűen klónozhat egy holland (.nl) weboldalt egy belga (.be) weboldalra. De lefordíthatja például német webshopját dánra is, és elhelyezheti egy .dk domainre. A weboldal pontosan ugyanaz marad, anélkül, hogy a keresőmotorok szerint plágiumot követne el. Akkor sem, ha nem ad hozzá fordítást a rendszerünkben. Ön választja ki, hogy milyen elemeket adaptál a klónozott weboldalhoz. Például a logót és/vagy a holland kulcsszavakat flamand kulcsszavakra cserélheti. Vagy kicserélhet egy bizonyos német fordítást, mert Ön egy bizonyos szakkifejezést preferál a német weboldalán. A Clonable eszköz további előnyeit alább találja.

Mi az előnye egy weboldal klónozásának?

Egy weboldal más területre történő klónozásának három fő előnye van:

 1. Költségmegtakarítás. Normális esetben egy webhely vagy webshop másolása és fordítása rengeteg pénzbe kerül. A Clonable segítségével ez csak a töredéke ennek.
 2. Időmegtakarítás. Általában hónapokig tart egy viszonylag nagy weboldal lefordítása, nem is beszélve egy több tízezer terméket tartalmazó, nagyon nagy webshopról. A Clonable segítségével egy hét alatt élesben is elindulhat.
 3. Olyan jó, mint a karbantartásmentes. Nincs gond az idegen tartalmak karbantartásával, az új tartalmak automatikusan klónozódnak és lefordításra kerülnek. Nincs extra tárhely, és csak egy műszerfalat/backendet kell karbantartania két vagy több oldalhoz (hasznos például készletgazdálkodáshoz).

Ezen kívül van még néhány más előnye is...

 1. SEO-optimalizálás. A Clonable oldalon keresztül egyszerűen több országban vagy a saját országában nem anyanyelvi szinten beszélők által is megtalálhatják Önt termékével vagy szolgáltatásával. Ráadásul az idő- és költségmegtakarításnak köszönhetően több ideje és pénze marad a munkára.
 2. Konverzióoptimalizálás | a külföldi vásárlója otthonosabban érzi magát a saját, személyre szabott környezetében.
 3. Adwords megtakarítás | Egyedi oldallal, saját nyelven hirdethet, ami javítja a minőségi pontszámot, és így költségmegtakarítást eredményezhet.
 4. Minőség. Bár az emberi fordítók természetesen sok esetben még jobb fordításokat nyújtanak, a Clonable minőség tekintetében messze felülmúlja a Google Translate-et. A költség- és időmegtakarítás azt is jelenti, hogy a fordító a legfontosabb oldalak, menük stb. áttekintésével és szükség szerinti kiigazításával gyorsan közel tökéletes szintre tudja hozni az oldalt a látogatók számára.
Milyen nyelvek lehetségesek a Clonable?

A Clonable lokalizációs lehetőségei óriásiak. Gyakorlatilag bármilyen tartományt klónozhat.

Jelenleg a következő nyelvek állnak rendelkezésre:

 • Bolgár
 • Kínai*
 • Dán
 • Német
 • Angol
 • Észt
 • Finn
 • Francia
 • Görög
 • Magyar
 • Indonéz
 • Olasz
 • Japán*
 • Koreai*
 • Lets
 • Litvánia
 • Holland
 • Norvég
 • Ukrán
 • Lengyel
 • Portugál
 • Román
 • Orosz
 • Szlovén
 • Szlovák
 • Spanyol
 • Cseh
 • Török
 • Svéd
 • Arabic

Szeretné klónozni a webhelyét fordítás nélkül? Ez is lehetséges. Szinte bármilyen nyelvet klónozhat, feltéve, hogy hasonló nyelvről vagy dialektusról van szó. Példák a leggyakoribb klónokra:

 • holland (.nl) → flamand (.be)
 • Németország (.de) → Ausztria (.at)
 • Franciaország (.fr) → francia nyelvű Belgium (.be), Kanada (.ca) vagy Elefántcsontpart (.ci)
 • Spanyolország (.es) → Argentína (.ar), Mexikó (.mx) vagy Kolumbia (.co)
 • Nemzetközi (.com) → Anglia (.co.uk), Ausztrália (.au), India (.in) vagy USA (.us)

Természetesen a Clonable fordítva is működik a fenti lehetőségek esetében. Kíváncsi egy másik klónozási lehetőségre? Forduljon hozzánk bátran, és érdeklődjön a lehetőségekről. Számunkra nincs túl őrült kihívás!

* A kiemelt nyelvek esetében a fordítás minősége még nem olyan magas, mint a többinél.

Egy webhely klónozása ugyanaz, mint a fordítás?

Nem, egy webhely klónozása vagy fordítása nem Ugyanaz a dolog! Egy weboldal klónozása nem jelenti automatikusan azt, hogy azt le is fogják fordítani. A legtöbb ügyfél azonban ezt szeretné, és a fordítással együtt klónozott weboldalt választja. A klónozott weboldal fordítás nélkül is lehetséges, és számos előnnyel jár. Arra szolgál, hogy egy adott területet azonos nyelven érjen el, és biztosítja, hogy webhelye magasabb helyezést érjen el az adott régió keresési eredményeiben. Lehetőség van azonban bizonyos kulcsszavakat a célcsoporthoz igazítani (lokalizáció).

Mi a különbség a Google Fordító használatához képest?

AClonable több előnnyel jár, mint egy weboldal egyszerű lefordítása a Google Translate segítségével.

 1. Nagy előnye, hogy a Clonable címen keresztül egy további tartományt ad, amelyet a keresőmotorok indexelnek. Egy .de domainnel például Németországban is megtalálható leszel. A Google Fordító nem indexeli a Google, így nem szerezhetsz plusz ügyfeleket.
 2. A Google Translate lefordítja az egész oldalt, de a módosítások nem lehetségesek. A Clonable segítségével a fordítások után is lehet változtatásokat végezni, mind a szöveg, mind pedig például a képek, logók vagy beállítások megváltoztatása tekintetében. Az összes lehetőségről bővebb információt a Tudásbázisunkban talál.
 3. A Google Fordító fordításai nem mindig olyan jók. A miénk sokszor jobb. Különösen azért, mert egy lektor is ellenőrizheti és javíthatja őket. Felbérelhet egyet rajtunk keresztül, vagy kereshet magának valakit.
 4. A Google Translate gomb a weboldalán elég amatőrnek tűnik.
 5. Egy klónozott weboldallal a Clonable címen keresztül reklámozhat vagy marketingstratégiákat hajthat végre ezzel a weboldallal (és így ezzel a külföldi domainnel), ez a Google Translate segítségével nem lehetséges.
Van egy webshopom, az is működik?

Igen, valóban! Már több olyan ügyfél is van, aki a Clonable eszközt használta webáruháza klónozására. Ez ugyanúgy és ugyanolyan jól működik, mint egy blog vagy információs oldal esetében. Még a webshopok számára is vannak speciális helyettesítések, amelyek segítenek a konverzió növelésében. Erről nyugodtan érdeklődjön.

Szükségem van bármilyen technikai tudásra ahhoz, hogy klónozzak egy webhelyet a Clonable oldalon keresztül?

Nem, nincs szükség semmilyen speciális tudásra a Clonable oldalon való munkához. Rendszerünk egyszerűen megtervezett és könnyen használható. Ha nem tudja, hogy mit kell tennie, akkor bármikor kapcsolatba léphet velünk kérdéseivel. Kívánságra választhatja azt is, hogy az eszközt a Clonable konfigurálja.

Lehet-e klónozni bármilyen weboldalt?

Igenelvileg bármilyen weboldal klónozható! A fordítással ellátott klónozásnál csak korlátozott számú kivétel van, amikor nem lehet mindent megfelelően lefordítani. A dinamikus tartalom betöltése még mindig nem mindig lehetséges. Ez valamivel gyakrabban fordul elő például a Shopify webshop rendszerrel és a Wix-szel.

A klónomat is konfigurálhatom a Clonable oldalon?

A Clonable klón beállítása nagyon egyszerű. Még mindig szeretné, ha mi konfigurálnánk Önnek? Megteheti! Gyorsan és hatékonyan tudjuk optimalizálni a klónját. Szeretne további információkat a költségekről? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Összekapcsolhatom egy másik fiókkal pl. a Google Analytics, a Doofinder, a Google Search Console vagy más keresőmotorok számára?

Igen, ezt könnyen beállíthatja. Az online boltok esetében azonban ez nem mindig tanácsos, mivel a tranzakciók az eredeti számlán történnek.

Mi a különbség egy webhely átirányítása a jelenlegi webhelyemre és egy webhely klónozása között?

Egy oldal linkelése nem ugyanaz, mint a klónozás a Clonable. Ha klónozza az oldalt, akkor azt az adott ország vagy régió megjelenéséhez és kulcsszavaihoz igazíthatja. Ez biztosítja, hogy webhelyét jobban megtalálják a keresőmotorok, és hogy az ügyfél jobban otthon érezze magát a webhelyén.

Milyen a fordítás minősége?

A latin betűs nyelvek esetében a fordítás minősége egyébként is 95-97%-os. A cirill betűs nyelvek esetében a fordítási minőség legalább 93%. Más nyelvek, például a japán és a kínai esetében még kevésbé tudtuk meghatározni ezt a minőséget. Becslésünk szerint legalább 90%-os. Mindig javasoljuk, hogy néhány dolgot alaposan nézzen át:

 • Menücímek: a szavak korlátozott száma miatt néhány szó még mindig rossz szinonimával helyettesíthető.
 • Kezdőoldalak és más nagyon fontos oldalak.
 • Általános szerződési feltételek és egyéb jogi dokumentumok.

A minőség könnyen 98-99%-ra javítható a Clonable eszközünkkel, a szuper egyszerű szerkesztőnk és a helyettesítési szabályaink segítségével. Egy korrektor nagyon gyorsan képes lesz javítani az oldalon. Mindent összevetve, még lektorral együtt is lényegesen kevesebb pénzt fog költeni, mintha mindent kézzel fordíttatna le és adna be.

Olvasson többet a fordítás minőségéről: https://www.clonable.hu/kwaliteit-vertalingen-clonable-ai-vertaalmachine/.

Hogyan lehet elindítani a Clonable?

A Clonable honlapot a fiók létrehozása után indíthatja el. Ön itt hozza létre a fiókját közvetlenül. Miután létrehozta fiókját, azonnal hozzáférést kap a Clonable műszerfalához. A műszerfalon azonnal elkezdheti a klónok létrehozását.

Tényleg ingyenesen kipróbálhatom a Clonable oldalt?

Igen, teljesen ingyenesen és kötelezettség nélkül létrehozhat egy klónt a weboldaláról, és 14 napig kipróbálhatja a Clonable. A próbaidőszak alatt csak korlátozott számú oldal kerül lefordításra.

Használhatom a Clonable webáruházat?

Igen, a Clonable webáruházat is használhatja. A Magento, Shopware, Woocommerce, Logic4 és még sok más rendszer is remekül működik. Ne feledje azonban, hogy az olyan CMS rendszerek, mint a Lightspeed és a Shopify korlátozottabb funkciókkal rendelkezhetnek a Clonable használata esetén, pl. captcha kódok, bizonyos pluginek, bizonyos szűrők stb. esetén.

A lefordított webhelyemet indexelik a keresőmotorok?

A lefordított webhelye csak akkor lesz indexelve, ha úgy dönt, hogy eltávolítja a "No-index". Fontos, hogy a No-index letiltása előtt elvégezte az összes szükséges lépést a Clonable műszerfalon. Csak a fenti lépések elvégzése és a no-index letiltása után lesz indexelve a webhelye.

Számlák összekapcsolása

Hogyan tudom összekapcsolni a Google Analytics-fiókomat?

A Google Analytics-fiók összekapcsolására vonatkozó utasítások következnek. Webshopok esetében jó tudni, hogy a konverziókat inkább ugyanabban az analitikai fiókban mérjük, mint az eredeti webshopot.

Hogyan tudom összekapcsolni a Google Search Console-t a klónozott webhelyemmel?

A klónozott webhelyet ugyanúgy hozzáadhatja a Google Search Console-hoz, mint a normál webhelyét.
Poperty hozzáadása → domain név vagy URL megadása

Clonable Back-End

Hogyan dolgozhatok a klónozott weboldal back-endjében?

A klónozott weboldalnak nincs saját back-endje, mivel az csak a front-end élő másolata. Az eredeti webhely back-endjében bekövetkezett bármilyen változás automatikusan megjelenik a lefordított klónon. Amikor csak a klónozott oldalon változtatásokat szeretne eszközölni, például kulcsszavak hozzáadásával vagy logók megváltoztatásával, akkor ezt a Clonable menüpontban állíthatja be.

Mit változtathatok a back-endben?

A Clonable oldalon szinte mindent könnyen testre lehet szabni. Honlapja lokalizálásához a következő dolgokat könnyedén testre szabhatja:

 • (Keresés) szavak
 • Képek
 • Szövegek megjelenítése vagy nem megjelenítése
 • Logók
 • USP-k
 • Előnyök:
  • Fizetési módok
  • Szállító ország
 • URL-ek
 • XML-táplálékok
 • stb.

Klón kérése

Mennyi időbe telik, amíg a klónom elkészül?

10 percen belül a klón máris elkészül és használatra kész. A DNS-változások miatt azonban gyakran hosszabb időbe telik, amíg a webhely a világ bármely pontján elérhetővé válik. Sajnos a Clonable címen mi sem tudjuk befolyásolni, hogy az informatikai cégnek mennyi időbe telik a nyelvi címkék helyes beállítása. Az első változtatások végrehajtását azonban már elkezdheti. Két hét átfutási időt engedélyezünk.

Milyen költségei vannak egy klónozott weboldalnak?

Árainkról naprakész áttekintést talál a Clonable oldalon az Árak oldalon. Egyedi weboldalra vagy üzletre vonatkozó árajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Milyen adatokra van szükség a klónozás kéréséhez?

Clonable a legtöbb weboldallal és számos webáruházzal működik. Ha meg szeretné nézni, hogy az Ön weboldala vagy webáruháza alkalmas-e klónozásra, a Clonable Dashboardon keresztül könnyen létrehozhat egy demót. Meggyőződött a Clonable erejéről? Akkor válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot, és adja meg a fizetési adatait. Ennyi, ennyire van szükségünk!

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.