🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

Rólunk

Clonable - Könnyű másolás, fordítás és karbantartás weboldalakon 5 perc alatt

Sajtóközleményeket keres a Clonable címről? Tekintse meg áttekintésünket itt.
rólunk banner

Clonable Jobb oldali kép

A kezdet

A Clonable az intelligens és költséghatékony marketingmegoldásokban hiszünk. A Hockeygear.eu, Európa egyik legnagyobb jégkorong webáruházának partnereként a Wecommerce online marketingügynökség 2011 óta kereste a módját annak, hogy miként lehet piaci részesedést szerezni a jégkorongiparban a versenytársak megabüdzséje nélkül. Stratégiailag kellett gondolkodnunk, és okos trükköket kellett alkalmaznunk, hogy alacsonyabb költségekkel vásárolhassunk és profitot termelhessünk.

A probléma

2017-ben, amikor az árháborúk egyre gyakoribbá váltak, szembe kellett néznünk azzal a kihívással, hogy biztosítsuk a Hockeygear túlélését a piacon. Az alacsony árakkal való együttállás katasztrofálisan befolyásolta volna a nyereséget. Ezért alternatív megoldásokat kerestünk, beleértve a nemzetközi piacokra való belépést is, túlzott reklámköltségvetés nélkül. Arra összpontosítottunk, hogy magasabb pozíciókat érjünk el a Google-ban. Mivel azonban a jégkorong nem mindenhol nagy sportág, ezt nagyon költséghatékony módon kellett megközelítenünk. Elvégre egy francia webshopnak, amely néhány éven belül több tízezer eurós forgalmat bonyolíthat le, korlátozott ideje és erőforrásai vannak a weboldal fejlesztésére és karbantartására.

Clonable Bal oldali kép
Clonable Jobb oldali kép

Az ötlet

Hamarosan világossá vált azonban, hogy az egyes új piacok számára külön webáruházak létrehozása, fenntartása és üzemeltetése túl költséges, különösen az olyan kisebb piacok számára, mint Flandria. A költségek gyorsan elérte az évi tízezer eurót, ami jelentős beruházás, különösen az alacsony árrésű árversenyek idején. 2019-ben tehetséges részmunkaidős programozónkkal, Bas van den Boommal együtt dolgoztunk azon, hogy megoldást találjunk erre a problémára. Az ő programozói tudását kombináltuk az online marketingben szerzett szakértelmünkkel, és így született meg a Clonable ötlete.

A bevezetés

Egy 2021-es brainstorming során felmerült az ötlet, hogy a Clonable honlapot fordítási képességekkel egészítsük ki. Ügyfeleink gyakran kérdezték, hogy lehetséges-e lefordítani webáruházaik tartalmát, hogy növelhessék elérésüket. Ez túl jól hangzott ahhoz, hogy igaz legyen, de rekordidő alatt hozzáadtuk ezt a funkciót. A fordítási funkció nagy figyelmet kapott, és a Clonable figyelemre méltó növekedést eredményezett. Az utrechti Webwinkel Vakdagen kiállításon bemutattuk a Clonable oldalt a fordítási funkcióval együtt, és két sikeres kiállítási nap után hatalmas érdeklődést és keresletet tapasztaltunk a közönség részéről. Ezenkívül kifejlesztettünk egy olyan funkciót, amely lehetővé tette, hogy 5 percen belül bármilyen weboldalhoz elkészítsünk egy demooldalt fordítással.

Clonable Bal oldali kép
Clonable Jobb oldali kép

A cél

A Clonable weboldalon arra törekszünk, hogy az intelligens marketing és a hatékony weboldal-kezelés erejét az Ön kezébe adjuk. Eszközeinkkel a weboldalak könnyen másolhatók, lefordíthatók és karbantarthatók, értékes időt és pénzt takarítva meg a vállalkozások tulajdonosainak. Akár külföldön szeretné bővíteni piacát, akár egyszerűen csak gyorsan felújítani weboldalát, a Clonable kínálja a megoldást, amire szüksége van. Szenvedélyesen segítjük a vállalkozásokat céljaik elérésében, és folyamatosan újítunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek.

Klónjaink

Bas

Bas

Társalapító - COO

Niels

Niels

Társalapító - vezérigazgató

Bas

Bas

Társalapító - CTO

Elaine

Elaine

Account manager

Max

Max

Fejlesztő

Teun

Teun

Műveleti és partneri menedzser

Fons

Fons

Account manager

Jarno

Jarno

Adminisztráció

Niels

Niels

Webfejlesztő

Hugo

Hugo

Junior fejlesztő

Sjoerd

Sjoerd

Digitális marketinges

Nic

Nic

Account manager

Niels

Niels

Webfejlesztő