A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Vásárlói vélemények

/Vásárlói vélemények

Tim Bevers

Több sportcikkeket forgalmazó online üzlet tulajdonosaként, mint pl. Hockeygear.eu A Clonable nélkülözhetetlen számomra. Pillanatok alatt megnövelem a piacomat! Ajánlom mindenkinek, aki szeretne terjeszkedni, például Belgiumba. Különösebb erőfeszítés nélkül déli szomszédaink is rendelhetnek nálam. Ezért elkezdtünk más oldalakon is, például kapuskesztyűkről, judo ruhákról és sportcipőkről is tájékoztatást nyújtani. A spanyol hokis webshopunkat pedig átültettük egy argentin változatba. Ez utóbbinak már most több látogatója van, mint a spanyol változatnak. Nagyszerű!

Niek van der Rijt

A Clonable weboldalnak köszönhetően a Plotters webáruházam átlépett egy újabb határt. Mostantól kezdve minden gond nélkül fogadhatok megrendeléseket Belgiumból. Nagyon elégedett, újra megtenném.

Kenny Kroes

Már két éve dolgozunk együtt a Clonable címmel a holland nyelvű sportcikkeket árusító webáruházunk külföldi boltokba történő fordításában. Jelenleg Németországban, Franciaországban és Spanyolországban is aktívak vagyunk. Viszonylag rövid idő elteltével a különböző országokból érkező megrendelések láthatóan növekedtek, anélkül, hogy sok energiát és időt kellett volna befektetnünk. A webáruház tulajdonosok számára, akik könnyen szeretnének határokon átnyúlóan dolgozni.

Ezek a cégek előtted jártak

Német, angol, francia és spanyol

dán, holland, angol, francia, német,ír, olasz, osztrák, lengyel , flamand , holland, spanyol, dél-afrikai és német.

Kezdje most a Clonable!

Élvezze ezt az eszközt a lehető leghamarabb. Egy weboldal klónozása és a lokalizáció alkalmazása lehetséges a Clonable egy kis segítségével.
Nézze meg a lehetőségeket.