🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

Útiterv

Clonable folyamatosan optimalizálja termékét!

Útiterv fejléc

Clonable folyamatosan optimalizálja termékét. Mi várható a közeljövőben? Mindenképpen görgessen lefelé a 'Közelgő funkciók' menüponthoz, hogy tudja, mire számíthat. Tekintse meg a kívánt funkciókat is.

Jövőbeli funkciók

2025 eleje

XML feed előfizetés

Clonable minden valószínűség szerint elindít egy XML feed előfizetést, amely lehetővé teszi, hogy az XML feedet egyszer vagy dinamikusan lefordítsák, valamint lehetővé teszi a minőséget növelő csere szabályait. Idővel egy szerkesztőt is szeretnénk építeni ehhez, hogy még egyszerűbbé tegyük a lektorálást.

2025 eleje

Szövegek képekké történő fordítása

Szeretnénk lehetővé tenni, hogy bizonyos esetekben a szöveget képekre is lefordíthassuk, hogy az ügyfeleknek időt takarítsunk meg a képek cseréjével. Most lefuttattunk néhány felhasználási esetet, de ez az ügyfelek számára alacsonyabb prioritású, ezért a fejlesztését elhalasztottuk.

Q4 2024

Linkek a Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com oldalra

Clonable a velük együttműködve egyszerű fordítási megoldási linkek létrehozásán fog dolgozni bizonyos platformok számára. Hogy ezek milyen sorrendben készülnek el, jelenleg nem világos.

Q4 2024

AI - több blokk, egész oldalak és egész weboldalak is

Az egyszerre csak 1 blokk helyett több blokk, egész oldalak és egész weboldalak számára szeretnénk elérhetővé tenni a funkciót.

Q4 2024

WordPress - Integrációs kapcsolatfelvételi űrlapok

A népszerű Contact Forms számára szeretnénk egy többnyelvű bővítményt készíteni.

Q3 2024

Almappa funkcionalitás mellett Wordpress - klónozás almappa eredeti tartományban

Jelenleg gyakori, hogy egy új vagy egy aldomainre klónozunk. Szeretnénk egy almappa opciót is kínálni minden nem WordPress ügyfél számára. Egyes ügyfelek ezt a márkaépítésük miatt kívánják. Most teszteljük, és egy testreszabott megoldással ez már lehetséges, de ennek még elég borsos költsége van.

Q3 2024

Arab RTL támogatás

Azarab nyelv már jól működik, de a tartalmat is jobban kell igazítani jobbról balra, jelenleg ez nem egészen csúcsminőségben van megoldva.

Q3 2024

Nem lefordított oldalak

Vannak olyan oldalak, amelyeket egyáltalán nem akar lefordítani. Jó lenne, ha ezeket feltölthetné, és jelezné, hogy szeretné-e, ha bizonyos más blokkokat lefordítanának ezeken az oldalakon. Mint például a lábléc, a fejléc stb.

Q3 2024

WooCommerce - Termékárak beállítása

A nemzetközi árképzési stratégiák elfogadásához hasznos, ha klónonként különböző árakat lehet alkalmazni.

Q3 2024

WooCommerce - A pénznem testreszabása

A WooCommerce esetében szeretnénk megkönnyíteni a különböző pénznemek használatát klónonként.

augusztus 2024

Shopify alkalmazás

A Shopify-kompatibilitás és -képességek bővítése érdekében egy külön alkalmazást fejlesztünk a Shopify számára.

június 2024

Magento url plugin

A Magentóban egy plugin nagyban javíthat néhány funkciót az url-ek fordítására. Ehhez lépésenként fogunk egy plugint fejleszteni. Az első verzió június környékén fog megjelenni.

június 2024

AI - Nemzetközi SEO

Szeretnénk megkönnyíteni a SEO alkalmazását a nemzetközi klónoknál, azáltal, hogy felszólításokat, kulcsszavakat stb. használunk.

június 2024

AI - Hangszín

A marketing szempontjából jó, ha a hangszínt be lehet állítani. Amivel például egy adott termékről visszafogottabb vagy szenvedélyesebb történetet lehet mesélni. Vagy egy bizonyos elemet kicsit jobban ki lehet emelni, mert a nemzetközi célcsoport ezt fontosabbnak tartja, mint a saját nyelvén.

május 2024

Weboldal költségkalkulátor

Annak ellenőrzésére, hogy hány karakterből áll egy weboldal, szeretnénk kibővíteni a belső használatra már megépített karakterszámlálót, és a potenciális ügyfelek számára is használhatóvá tenni. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megbecsüljék, hány fordítási kreditre van szükségük.

május 2024

SPA / Nuxt / Next funkciók fejlesztése

Egyes weboldalak esetében a Clonable oldalakat most nem mindig lehet létrehozni. Ez főként az SPA / Nuxt / Next weboldalakra vonatkozik. Szeretnénk a kompatibilitást jelentősen bővíteni, hogy ne csak a weboldalak 5%-a legyen klónozható, hanem kb. 50%-a.

június 2024

A módosítások mentésének engedélyezése

Ügynökségként alkalmazza a SEO módosításokat a klónon, majd frissítse ugyanazt az oldalt az eredeti weboldalon? Általában a SEO-változások ezután eltűnnek. Ezt úgy akarjuk elkerülni, hogy egyfajta "zárat" építünk be az ügyfelek számára. Ezek elmenthetik a SEO-változásokat a lefordított változatban annak ellenére, hogy az eredeti weboldal megváltozik.

május 2024

Flamand dialektus

Hollandiából gyakran kérdezik tőlünk, hogy a flamand dialektusra is tudunk-e klónozni. Erre építünk egy megoldást.

május 2024

Szótár

Egyes ügyfelek már előre tudják, hogyan szeretnének bizonyos szavakat használni a fordításban. Számukra bevezetünk egy "glosszáriumot", amely lehetővé teszi számukra, hogy meghatározzák saját szakkifejezésüket, így bizonyos szavak mindig ugyanúgy lesznek lefordítva.

április 2024

Böngésző alatti fordítások az ügyfelek számára

Ahhoz, hogy még mindig lefordíthassunk bizonyos nem lefordított elemeket, lesz egy speciális funkció a böngészőben lévő fordításokkal.

április 2024

Biztonsági mentés funkció

Néhány hatalmas oldalakkal rendelkező ügyfél kért egy biztonsági mentési funkciót, amely lehetővé tenné számukra, hogy mindig legyen egy HTML biztonsági mentés az összes oldalról és fordításról még olyan esetekben is, amikor problémák merülnek fel a Clonable oldalon.

április 2024

Dollár előfizetések

Az euróban történő fizetés mellett dollárban történő előfizetést is lehetővé teszünk. Ez megkönnyíti az euróövezeten kívüli nemzetközi ügyfelek számára a Clonable használatát.

Befejezett funkciók

március 2024

Új beállítási tölcsér

Ez a frissítés megváltoztatja a klónok beállítási tölcsérét, gondoskodtunk arról, hogy az ügyfelek jobban megértsék, hogy milyen feladatokra van még szükségük és lehetőségük a klónok számára, ezzel további megkülönböztetést tettünk a klónok feladattípusában.

március 2024

Lehetőség a próbaidőszak alatt történő bevezető bemutatóra

Mivel néha még mindig vannak kétértelműségek egy új oldal beállítása során, beépítettünk egy olyan funkciót, amellyel közvetlenül az ügyfélszolgálathoz fordulhat: a beillesztési bemutató beillesztése sokkal egyszerűbb, és figyelembe veszi az ügyfél által kívánt időt.

március 2024

Hivatalos és informális nyelvhasználat

Egyes nyelvek esetében ez nagyon fontos, például a német nyelv esetében. Az ügyfelek mostantól kiválaszthatják, hogy milyen címzési formát használjanak. Hivatalosabb, kötetlenebb vagy az eredeti weboldalhoz hasonló.

március 2024

A partnerek továbbadhatják a leadeket

Annak érdekében, hogy a viszonteladók/partnerek könnyebben továbbíthassák az új potenciális ügyfeleket, beépítettünk egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a partnerek számára, hogy a saját maguk által beszélt leadeket a rendszerbe helyezzék. Amikor a lead végül saját maga iratkozik fel, automatikusan a viszonteladóhoz kerül hozzárendelésre, és a jutalék kifizetésre kerül.

március 2024

Arabic

Az arab volt a (potenciális) ügyfeleink által kívánt nyelv. Ezt azóta már felvettük.

február 2024

CCV-Shop kompatibilitás

Ez a frissítés kijavít egy hibát, amely miatt nem minden blokkot fordítottak le a Ccv Shopban. A frissítés a CCV Shop által használt Jaxon adatformátum támogatását is hozzáadja. Ezen kívül a frissítés biztosítja, hogy a párbeszédpanelekben lévő gombok is automatikusan lefordításra kerüljenek a CCV Shopban. Ezek a frissítések nagymértékben megnövelték a CCV Shop kompatibilitását.

február 2024

Csapatok fejlesztései

Ez a frissítés néhány QOL-frissítést ad a csapatoknak:

 • Láthatja, hogy ki kapott meghívást egy csapatba
 • Meghívók eltávolítása
 • Láthatja a lejárt meghívókat

január 2024

Dinamikus ips oldalakhoz + ellenőrizze, hogy az IP megváltozott-e.

Ha egy klón legalább 3 órán keresztül nem elérhető, mostantól ellenőrzik, hogy megváltozott-e a származási IP cím. Ha igen, a rendszer frissíti a származási IP-t, és megpróbálja automatikusan orvosolni a problémát. Új háttérfeladat, amely a dinamikus IP-vel rendelkező webhelyek esetében óránként ellenőrzi, hogy a webhely még mindig megfelelően működik-e.

január 2024

AI-funkciók a korrektúrázással / javításokkal kapcsolatban

Észrevettük, hogy szükség van a lektorálási funkcióra. Bár nyilvánvalóan soha nem tudunk olyan jó mesterséges fordításokat készíteni, mint egy anyanyelvi fordító, a lehető legjobban meg tudjuk közelíteni ezt a mesterséges intelligencia segítségével. Jelenleg dolgozunk egy olyan funkcionalitáson, amellyel a fordításokat újra ellenőrizheti a mesterséges intelligencia. Ez jobb eredményeket fog adni, és ezért hamarosan integrálásra kerül.

december 2023

Amerikai angol és brazil portugál

Lehetővé tettük, hogy egy nyelv különböző formái között választhassunk. Ebben az esetben az amerikai angol és a brazil portugál esetében.

december 2023

WooCommerce funkciók a WordPress pluginban

Sok WooCommerce webáruház felhasználó szeretne több funkciót a webáruház nemzetközi üzemeltetéséhez. Gondolunk itt a következőkre:
- Valutaváltás klónozáshoz, ami lehetővé teszi, hogy például egy euró országból Dániába menjünk.
- Szortimentváltás külföldi klónhoz
- Árváltozások a külföldi klónban
- Kizáró oldalak

november 2023

Javascript és külső források fordítása a böngészőn keresztül

Sok esetben kisebb probléma, ha a tartalom nem a forráskódban van lefordítva, de sokkal fontosabb, hogy a felhasználó számára jól lefordítva nézzen ki. Ezért lehetővé tettük a javascript és a külső források fordítását a böngészőn keresztül. Ez a funkció csak magának a Clonable oldalnak a közreműködői számára lehetséges.

november 2023

brazil portugál

Lehetővé tettük, hogy egy nyelv különböző formái között választhassunk. Legalábbis a brazil portugál esetében.

október 2023

WordPress plugin 2. verziója

A Wordpress bővítményt kibővítettük. A nyelvváltó integrációjához van egy szkript, így a felhasználók még gyorsabban és egyszerűbben telepíthetik technikai ismeretek nélkül. Beépített almappa funkció van, így a felhasználóknak nem kell elvégezniük a dns konfigurációt, és még könnyebbé válik a Clonable használata technikai ismeretek nélkül. Van egy link a Clonable műszerfalra is.

december 2022

új műszerfal url fordítások

Urls fordítás lehetne jobb. Mostantól a látogató áttekintést kap az összes lefordított url-ról, és manuálisan is könnyen szerkesztheti őket.

június 2023

Új Clonable keresőmotor Site Search

Az Ön klónjában a keresőmotor általában az eredeti nyelven keres. Ez egy azonos nyelvű klón esetében nem jelent problémát, de egy másik nyelven elég bosszantó. Erre a Clonable oldalon belül fejlesztettünk ki megoldást.

Továbbá: ha az ügyfél olyan keresőmodult használ, amely egy feed alapján működik (pl. Doofinder, Sooqr stb.), akkor ez zökkenőmentesen működik a Clonable oldalon. Ez gyakran előfordul webáruházak esetében.

május 2023

A helyettesítési szabályokra vonatkozó megjegyzések

Észrevettük, hogy a felhasználók néha nem tudják, hogy mire valók a helyettesítési szabályok. Néha egy másik felhasználó vagy a Clonable ügyfélszolgálat hozta létre a helyettesítési szabályt. Ilyenkor jó lenne, ha valamilyen címkét lehetne csatolni, amely egyértelművé tenné, hogy mire való a szabály.

április 2023

Nyelvváltó

Sok ügyfél kérdezi a zászlók / országválasztó hozzáadását. Most beépítjük ezt az opciót, hogy az ügyfelek maguk is könnyen hozzáadhassanak egy nyelvváltót a weboldalukhoz, valamint a klón weboldalukhoz egy szkript segítségével.

április 2023

Dinamikus tápok

Az XML fordítási modulunkat használó webshop ügyfelek jelezték, hogy szeretnének egy dinamikus feed funkciót, amely naponta vagy hetente frissíti az XML feedet új fordításokkal. Ez mostanra megvalósult.

Az XML-táplálékok frissülnek, ha ez engedélyezve van:

 • A felhasználó megválaszthatja, hogy milyen gyakran frissüljön az XML-továbbítás (felár ellenében).
 • Az ügyfelek beállíthatnak egy havi költségvetést egy XML-táplálékra vonatkozóan
 • A költségvetés elérésekor az ügyfelek értesítést kapnak erről.
 • Az ügyfelek a felhasználási és számlázási oldalon láthatják a különböző kvótákat.
 • Nagyobb, akár 50 MB méretű tápok támogatása

március 2023

előnézet klónok

Az ügyfelek könnyen létrehozhatják saját előnézeti klónjukat korlátozott számú lefordított karakterrel.

március 2023

Új regisztrációs folyamat

Annak érdekében, hogy az ügyfelek számára még könnyebbé tegyük a regisztrációt, jelentősen javítjuk és egyszerűsítjük a regisztrációs folyamatot. Lehetőség lesz például egy domain regisztrációjára is a Clonable címen, amely után az adott nemzetközi domain összes beállítása azonnal készen áll a Klón létrehozására. Így az ügyfeleknek nem kell többé a DNS-változtatási folyamattal foglalkozniuk, ha akarnak.

február 2023

Norvég

A norvég nyelvet is felvettük a fordítható nyelvek közé.

december 2022

Napi ellenőrzés, hogy az oldal még mindig él-e

Ha az ügyfelek megváltoztatják DNS rekordjaikat, a klón weboldal offline állapotba kerülhet anélkül, hogy észrevennék. Erre szeretnénk egy jelzést beépíteni.

november 2022

Kisebb csomag XS

A kisebb vagy meglehetősen statikus weboldalakkal rendelkező ügyfelek számára egy kis "csináld magad" csomagot is kínálunk. 15 €-ért Ön is elkezdheti a Clonable honlapot, támogatás nélkül, és bármikor vásárolhat további karaktereket. Ennek karakterára azonban jóval magasabb.

október 2022

Affiliate program

Építünk egy partnerprogramot, hogy a partnerek ügyfeleket ajánlhassanak és vonzó jutalékokat kaphassanak.

október 2022

helyőrző oldal új klónok létrehozásakor

A professzionálisabb megjelenés érdekében a klónozás során létrehoztunk egy helyőrző oldalt. Ez addig frissíti magát, amíg a klón készen nem áll.

október 2022

Koreai

A koreai nyelvet is felvettük a fordítható nyelvek közé. Mivel ez nem latin vagy cirill betűs nyelv, ezért a fordítás minőségére valamivel kevesebb garanciát vállalunk. Erről a tesztelés során fogunk többet megtudni.

július 2023

Új Clonable weboldal

A Clonable saját honlapja megújításra szorult. Az új verzió gyorsabb, áttekinthetőbb, a design és a könnyű kezelhetőség mindenhol csúcsminőségű.

október 2022

Ukrán

Az ukrán nyelvet is felvettük a fordítható nyelvek közé.

október 2022

Konverziókövetés

Annak érdekében, hogy az ügyfelek alkalmazhassák a konverziókövetést, a Clonable oldalra olyan funkciókat építettünk be, amelyek ezt lehetővé teszik.....

szeptember 2022

karakterszámláló (belső használat)

Annak ellenőrzésére, hogy egy weboldal hány karakterből áll, egy karakterszámlálót építettünk, amely kis hibahatárral képes megállapítani, hogy egy weboldal 400 000 vagy pl. 1,5 millió karaktert tartalmaz-e. Ez megkönnyíti az ügyfelek számára az előfizetés kiválasztását.

augusztus 2022

hány nap múlva kezdődik az új hónap

Mostantól kezdve az ügyfél műszerfala megmutatja, hogy az ügyfél mikor férhet hozzá ismét a havi karakterhiteléhez. Így a vásárló könnyebben eldöntheti, hogy szeretne-e tartalmat hozzáadni, vagy nem szeretne-e további karaktereket vásárolni.

augusztus 2022

url-fordítások az XML-táplálékokban

Mostantól az XML-feedekben szereplő URL-ek is le lesznek fordítva.

július 2022

Török és indonéz

A török és az indonéz nyelveket is hozzáadtuk a fordítható nyelvek közé, illetve nyelvekből

július 2022

jelentős szerkesztői frissítés

 • A klónon végzett összes változtatás áttekintése
 • Az összes változtatás áttekintése fordításonként
 • Az összes SEO változás áttekintése
 • Megváltoztattuk a párbeszédpanelek stílusát, hogy minden klónon ugyanúgy nézzen ki.
 • A szerkesztőben lévő gombok stílusát úgy állítottuk be, hogy minden klónozáskor a lehető legkevesebbet változzanak.
 • A szerkesztőgombok elhelyezése egy felugró párbeszédpanelben a jobb áttekinthetőség érdekében
 • Hozzáadott mód a gombok pozíciójának beállítására a könnyebb szerkesztés érdekében

június 2022

Fehér tér létrehozása

A stílus és a szerkesztő személyre szabása.

június 2022

Szólisták a változó szövegekhez

 • Új fül a szólisták számára a helyettesítési szabályok lapon (szöveghelyettesítések).
 • Keresőmező és oldalszámozás az egyszerű szókereséshez.
 • Megerősítés a szavak törléséhez.
 • Egyszerre egy vagy több szó is helyettesíthető.
 • A szabályok automatikusan átveszik a nagybetűsítést. Tehát csak egy szabály szükséges a nagybetűs és a nem nagybetűs szavak helyettesítéséhez.
 • A szabályok nagy- és kisbetű-érzékenyek lehetnek. Ekkor az automatikus nagybetűzés is le van tiltva.
 • A szabályok törlésekor a szabályok visszafordíthatók.
 • Ha egy töredéket azzal a szerkesztővel szerkeszt, amelyre egy szabály vonatkozik, a szabály nem kerül visszaállításra az adott töredékre.
 • Az új fordítások esetében a szabályok a hozzáadás sorrendjében kerülnek alkalmazásra.
 • A szövegcserék csak a lefordított részletekre vonatkoznak.
 • A szöveghelyettesítések a szokásos helyettesítési szabályok előtt kerülnek alkalmazásra.

június 2022

Partnerek a műszerfalon

Együttműködő partnereink, mint például a PostNL, helyet kapnak a műszerfalunkon. A szándék az, hogy mindenféle egyéb, fontos e-kereskedelmi szolgáltatást felsoroljunk itt, hogy az ügyfelek gyorsan és egyszerűen fejleszthessék weboldalukat vagy webáruházukat.

június 2022

Képszerkesztő

A szerkesztő mostantól képek cseréjére is használható.

 • Képcsere-szabályokat hoz létre egy kép cseréjekor.
 • Érzékeli, ha egy meglévő szabályt módosítanak.
 • Érzékeli, ha egy szabályt visszafordítottak, és törli azt.
 • Felismeri, ha a felhasználó kétszer ugyanazt a szabályt próbálja létrehozni, és javasolja a helyettesítési szabályok használatát.
 • Egyes oldalakon a gomb nem működik megfelelően. Ezután (majdnem) láthatatlan lesz, vagy az alatta lévő gomb is végrehajtja a műveletét, ami az oldal megváltozását eredményezheti.

április 2022

XML-táplálékok

A Clonable segítségével lefordíthatja webhelye XML-feedjeit is. Az XML feedek általában bevásárló feedek. Ez lehetővé teszi, hogy az Ön termékei megtalálhatók legyenek például a Google Shoppingban.

április 2022

Magento plugin

A Magento általában hibátlanul működik a Clonable címen, különösebb beállítások nélkül.

február 2022

WordPress plugin

A WordPress esetében könnyen hozzáadhat nyelvi címkéket a bővítményünk telepítésével és a következő adatokkal történő konfigurálásával. Ha nyelvi címkéket kell hozzáadni vagy eltávolítani (például azért, mert már vannak a webhelyén), egyszerűen szerkesztheti a JSON-adatokat.

február 2022

Vásárol "további fordítási karakterek csomagjait".

Annak érdekében, hogy az ügyfelek ne fogyjanak ki a fordítási karakterekből a kisebb előfizetésekkel, szeretnénk bevezetni a "fordítási csomagokat". Vásárolhat például 100 000, 1 000 000 vagy 5 000 000 karaktert.

január 2022

MyWebstore

07-01-2022 óta a MijnWebwinkel jobban támogatott, ami azt jelenti, hogy a korábban le nem fordított elemek, például a szűrők és a pénztárban lévő szövegek is helyesen vannak lefordítva.

november 2021

Élő szerkesztő

Egy "amit látsz, azt kapod" szerkesztő a fordítások és a klón elemei módosításához. Így a módosítások elvégzése egyszerűen az oldal megváltoztatandó elemére kattintva lehetséges. Ez azt is megkönnyíti, hogy például egy anyanyelvi lektor még könnyebben elvégezze a kiigazításokat, miközben végigpörgeti az oldalt.

augusztus 2021

Urlok automatikusan lefordítva

Korábban az urlokat feltöltéssel kellett lefordítani. Erre most már nincs szükség. A más nyelvű klónok esetében az url-ek automatikusan lefordításra kerülnek. Lehetőség van arra is, hogy maga változtassa meg az urlokat.

augusztus 2021

XML fordítása

Lehetővé vált az XML-fordítás. Ez nagyon hasznos például a termékadagok nyomon követéséhez és speciális keresőmotorok létrehozásához.

2021. július vége

Magyarországtól Japánig

Saját Clonable oldal klónozva sok nyelvre/országba... gyakorold, amit prédikálsz!

2021. július vége

JSON

A közelmúltig a JSON-fordítás nem volt lehetséges. Mostanra elértük azt a pontot, ahol ez lehetséges. Ez a funkció jelenleg béta-verzióban van, mivel még nem tudjuk, hogy lesznek-e problémák.

2021. július eleje

URL-ek fordítása feltöltési funkcióval

Egy scraper segítségével felismerhetjük, lefordíthatjuk és feltölthetjük az Ön weboldalán található összes urlt. Még ebben az évben lesz egy automatikus fordítási funkció az összes url számára, így akár egy új oldal hozzáadásakor az URL automatikusan le lesz fordítva.

június 2021

5 perc

és a funkciót úgy építették ki, hogy a Clonable bármelyik alkalmazottja 5 percen belül létrehozhat egy külföldi weboldalt demóként. Ez a funkció lehetővé tette, hogy sokan gyorsabban meggyőződjenek a Clonable hasznosságáról.

január - június 2021

Tudásbázis és weboldal

2021 első hónapjaiban keményen dolgoztunk azon, hogy az oldal működőképes legyen. Az ügyfeleink számára egy kiterjedt tudásbázis, informatív videók, magyarázatok stb. létrehozásával keményen dolgoztunk azon, hogy a webhely működőképes legyen.

augusztus 2020

Clonable

Megszületett a Clonable név...

december 2019

Műszerfal

A műszerfal első verziója online elérhetővé válik, hogy az ügyfelek elkezdhessék a munkát vele.

Kívánt jellemzők

Metatitle import

Szeretnénk még egyszerűbbé tenni a SEO-t a Clonable oldalon. Például egy meta cím importálásával.

Határokon átnyúló SEO kulcsszó kutatás

Clonable azt szeretné, ha a külföldi weboldalak a lehető legsikeresebbek lennének. Ezért külső partnerekkel együttműködve SEO kulcsszóelemzést is szeretnénk kínálni. Hogy a külföldi indulás a lehető leggördülékenyebb és legokosabb legyen.

Értesítések a már nem aktív helyettesítésekről

Néha vannak olyan szabályok, amelyek már nem aktívak, mert a weboldal megváltozott. Kívánatos lenne, ha a műszerfalon jeleznék, hogy egyes szabályok feleslegessé váltak.

Szerkesztői módosítások elvégzése a mobil szerkesztőben is lehetséges

Most a szerkesztő csak asztali megjelenítéshez érhető el.

Korrektor platform

Szeretnénk létrehozni egy olyan lektori platformot, ahol a lektorok profiljukat adhatják meg, és ahol a Clonable ügyfelek mindenféle munkára felvehetik őket.

SPA és PWA fordítás

Szeretnénk ezeket a technológiákat is lefordítani.

Törlési műveletek visszavonásának lehetősége

A helyettesítési szabályok létrehozásakor és módosításakor a változtatás nem mindig hozza meg a kívánt eredményt. Ilyenkor jó lenne, ha az ügyfél visszaállíthatná a régi szabályokat.

Jogi funkciók

Clonable szeretné megkönnyíteni az ügyfelek számára a különböző országok számára a jogilag szükséges dokumentumok, például az általános szerződési feltételek stb. elkészítését.