🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

Útiterv

Clonable folyamatosan optimalizálja termékét!

Útiterv fejléc

Clonable folyamatosan optimalizálja termékét. Mi várható a közeljövőben? Mindenképpen görgessen lefelé a 'Közelgő funkciók' menüponthoz, hogy tudja, mire számíthat. Tekintse meg a kívánt funkciókat is.

Jövőbeli funkciók

2024 vége

XML feed előfizetés

Clonable minden valószínűség szerint elindít egy XML feed előfizetést, amely lehetővé teszi, hogy az XML feedet egyszer vagy dinamikusan lefordítsák, valamint lehetővé teszi a minőséget növelő csere szabályait. Idővel egy szerkesztőt is szeretnénk építeni ehhez, hogy még egyszerűbbé tegyük a lektorálást.

2024 vége

Szövegek képekké történő fordítása

Szeretnénk lehetővé tenni, hogy bizonyos esetekben a szöveget képekre is lefordíthassuk, hogy az ügyfeleknek időt takarítsunk meg a képek cseréjével. Most lefuttattunk néhány felhasználási esetet, de ez az ügyfelek számára alacsonyabb prioritású, ezért a fejlesztését elhalasztottuk.

Q1 2024

Almappa funkcionalitás mellett Wordpress - klónozás almappa eredeti tartományban

Jelenleg gyakori, hogy egy új vagy egy aldomainre klónozunk. Szeretnénk egy almappa opciót is kínálni. Egyes ügyfelek ezt a márkaépítés miatt szeretnék. Most teszteljük, és egy testreszabott megoldással ez már lehetséges, de ennek még elég komoly költsége van.

2024 közepe

Linkek a Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com oldalra

Clonable a velük együttműködve egyszerű fordítási megoldási linkek létrehozásán fog dolgozni bizonyos platformok számára. Hogy ezek milyen sorrendben készülnek el, jelenleg nem világos.

2023 vége

karakterszámláló (ügyfelek számára)

Annak ellenőrzésére, hogy hány karakterből áll egy weboldal, szeretnénk kibővíteni a belső használatra már megépített karakterszámlálót, és a potenciális ügyfelek számára is használhatóvá tenni.

Q1 2024

Szótár

Egyes ügyfelek már előre tudják, hogyan szeretnének bizonyos szavakat használni a fordításban. Számukra bevezetünk egy "glosszáriumot", amely lehetővé teszi számukra, hogy meghatározzák saját szakkifejezésüket, így bizonyos szavakat mindig ugyanúgy fordítanak le.

Q1 2024

Arabic

Az arab nyelv a (potenciális) ügyfeleink által kívánt nyelv. Ez jelenleg fejlesztés alatt áll. Az első tesztek jól sikerültek.

január 2024

A módosítások mentésének engedélyezése

Ügynökségként alkalmazza a SEO módosításokat a klónon, majd frissítse ugyanazt az oldalt az eredeti weboldalon? Általában a SEO-változások ezután eltűnnek. Ezt úgy akarjuk elkerülni, hogy egyfajta "zárat" építünk be az ügyfelek számára. Ezek elmenthetik a SEO-változásokat a lefordított változatban annak ellenére, hogy az eredeti weboldal megváltozik.

december 2024

Hivatalos és informális nyelvhasználat

Egyes nyelvek esetében ez nagyon fontos, például a német nyelv esetében. Jó lenne, ha az ügyfelek választhatnának, hogy milyen címzési formát használjanak.

december 2023

Amerikai angol

Lehetővé tesszük, hogy egy nyelv különböző formái között választhassunk. Legalábbis az amerikai angol esetében.

Q1 2024

AI lektorálás

Észrevettük, hogy szükség van a lektorálási funkcióra. Bár nyilvánvalóan soha nem tudunk olyan jó mesterséges fordításokat készíteni, mint egy anyanyelvi fordító, a lehető legjobban meg tudjuk közelíteni ezt a mesterséges intelligencia segítségével. Jelenleg dolgozunk egy olyan funkcionalitáson, amellyel a fordításokat újra ellenőrizheti a mesterséges intelligencia. Ez jobb eredményeket fog adni, és ezért hamarosan integrálásra kerül.

2023 decembere / 2024 első negyedéve

WooCommerce funkciók a WordPress pluginban

Sok WooCommerce webáruház felhasználó szeretne több funkciót a webáruház nemzetközi üzemeltetéséhez. Gondolunk itt a következőkre:
- Valutaváltás klónozáshoz, ami lehetővé teszi, hogy például egy euró országból Dániába menjünk.
- Szortimentváltás külföldi klónhoz
- Árváltozások a külföldi klónban
- Kizáró oldalak

Befejezett funkciók

november 2023

Javascript és külső források fordítása a böngészőn keresztül

Sok esetben kevésbé jelent problémát, ha a tartalom nem a forráskódban van lefordítva, de mindenekelőtt jól lefordítva kell kinéznie a felhasználó számára. Ezért szeretnénk lehetővé tenni a javascript és a külső források fordítását a böngészőn keresztül. Ez különösen a kisebb weboldalak és a kevesebb technikai tudással rendelkező emberek számára megkönnyíti a weboldaluk lefordítását.

november 2023

brazil portugál

Lehetővé tettük, hogy egy nyelv különböző formái között választhassunk. Legalábbis a brazil portugál esetében.

október 2023

WordPress plugin 2. verziója

A Wordpress bővítményt kibővítettük. A nyelvváltó integrációjához van egy szkript, így a felhasználók még gyorsabban és egyszerűbben telepíthetik technikai ismeretek nélkül. Beépített almappa funkció van, így a felhasználóknak nem kell elvégezniük a dns konfigurációt, és még könnyebbé válik a Clonable használata technikai ismeretek nélkül. Van egy link a Clonable műszerfalra is.

december 2022

új műszerfal url fordítások

Urls fordítás lehetne jobb. Mostantól a látogató áttekintést kap az összes lefordított url-ról, és manuálisan is könnyen szerkesztheti őket.

június 2023

Új Clonable keresőmotor Site Search

Az Ön klónjában a keresőmotor általában az eredeti nyelven keres. Ez egy azonos nyelvű klón esetében nem jelent problémát, de egy másik nyelven elég bosszantó. Erre a Clonable oldalon belül fejlesztettünk ki megoldást.

Továbbá: ha az ügyfél olyan keresőmodult használ, amely egy feed alapján működik (pl. Doofinder, Sooqr stb.), akkor ez zökkenőmentesen működik a Clonable oldalon. Ez gyakran előfordul webáruházak esetében.

május 2023

A helyettesítési szabályokra vonatkozó megjegyzések

Észrevettük, hogy a felhasználók néha nem tudják, hogy mire valók a helyettesítési szabályok. Néha egy másik felhasználó vagy a Clonable ügyfélszolgálat hozta létre a helyettesítési szabályt. Ilyenkor jó lenne, ha valamilyen címkét lehetne csatolni, amely egyértelművé tenné, hogy mire való a szabály.

április 2023

Nyelvváltó

Sok ügyfél kérdezi a zászlók / országválasztó hozzáadását. Most beépítjük ezt az opciót, hogy az ügyfelek maguk is könnyen hozzáadhassanak egy nyelvváltót a weboldalukhoz, valamint a klón weboldalukhoz egy szkript segítségével.

április 2023

Dinamikus tápok

Az XML fordítási modulunkat használó webshop ügyfelek jelezték, hogy szeretnének egy dinamikus feed funkciót, amely naponta vagy hetente frissíti az XML feedet új fordításokkal. Ez mostanra megvalósult.

Az XML-táplálékok frissülnek, ha ez engedélyezve van:

 • A felhasználó megválaszthatja, hogy milyen gyakran frissüljön az XML-továbbítás (felár ellenében).
 • Az ügyfelek beállíthatnak egy havi költségvetést egy XML-táplálékra vonatkozóan
 • A költségvetés elérésekor az ügyfelek értesítést kapnak erről.
 • Az ügyfelek a felhasználási és számlázási oldalon láthatják a különböző kvótákat.
 • Nagyobb, akár 50 MB méretű tápok támogatása

március 2023

előnézet klónok

Az ügyfelek könnyen létrehozhatják saját előnézeti klónjukat korlátozott számú lefordított karakterrel.

március 2023

Új regisztrációs folyamat

Annak érdekében, hogy az ügyfelek számára még könnyebbé tegyük a regisztrációt, jelentősen javítjuk és egyszerűsítjük a regisztrációs folyamatot. Lehetőség lesz például egy domain regisztrációjára is a Clonable címen, amely után az adott nemzetközi domain összes beállítása azonnal készen áll a Klón létrehozására. Így az ügyfeleknek nem kell többé a DNS-változtatási folyamattal foglalkozniuk, ha akarnak.

február 2023

Norvég

A norvég nyelvet is felvettük a fordítható nyelvek közé.

december 2022

Napi ellenőrzés, hogy az oldal még mindig él-e

Ha az ügyfelek megváltoztatják DNS rekordjaikat, a klón weboldal offline állapotba kerülhet anélkül, hogy észrevennék. Erre szeretnénk egy jelzést beépíteni.

november 2022

Kisebb csomag XS

A kisebb vagy meglehetősen statikus weboldalakkal rendelkező ügyfelek számára egy kis "csináld magad" csomagot is kínálunk. 15 €-ért Ön is elkezdheti a Clonable honlapot, támogatás nélkül, és bármikor vásárolhat további karaktereket. Ennek karakterára azonban jóval magasabb.

október 2022

Affiliate program

Építünk egy partnerprogramot, hogy a partnerek ügyfeleket ajánlhassanak és vonzó jutalékokat kaphassanak.

október 2022

helyőrző oldal új klónok létrehozásakor

A professzionálisabb megjelenés érdekében a klónozás során létrehoztunk egy helyőrző oldalt. Ez addig frissíti magát, amíg a klón készen nem áll.

október 2022

Koreai

A koreai nyelvet is felvettük a fordítható nyelvek közé. Mivel ez nem latin vagy cirill betűs nyelv, ezért a fordítás minőségére valamivel kevesebb garanciát vállalunk. Erről a tesztelés során fogunk többet megtudni.

július 2023

Új Clonable weboldal

A Clonable saját honlapja megújításra szorult. Az új verzió gyorsabb, áttekinthetőbb, a design és a könnyű kezelhetőség mindenhol csúcsminőségű.

október 2022

Ukrán

Az ukrán nyelvet is felvettük a fordítható nyelvek közé.

október 2022

Konverziókövetés

Annak érdekében, hogy az ügyfelek alkalmazhassák a konverziókövetést, a Clonable oldalra olyan funkciókat építettünk be, amelyek ezt lehetővé teszik.....

szeptember 2022

karakterszámláló (belső használat)

Annak ellenőrzésére, hogy egy weboldal hány karakterből áll, egy karakterszámlálót építettünk, amely kis hibahatárral képes megállapítani, hogy egy weboldal 400 000 vagy pl. 1,5 millió karaktert tartalmaz-e. Ez megkönnyíti az ügyfelek számára az előfizetés kiválasztását.

augusztus 2022

hány nap múlva kezdődik az új hónap

Mostantól kezdve az ügyfél műszerfala megmutatja, hogy az ügyfél mikor férhet hozzá ismét a havi karakterhiteléhez. Így a vásárló könnyebben eldöntheti, hogy szeretne-e tartalmat hozzáadni, vagy nem szeretne-e további karaktereket vásárolni.

augusztus 2022

url-fordítások az XML-táplálékokban

Mostantól az XML-feedekben szereplő URL-ek is le lesznek fordítva.

július 2022

Török és indonéz

A török és az indonéz nyelveket is hozzáadtuk a fordítható nyelvek közé, illetve nyelvekből

július 2022

jelentős szerkesztői frissítés

 • A klónon végzett összes változtatás áttekintése
 • Az összes változtatás áttekintése fordításonként
 • Az összes SEO változás áttekintése
 • Megváltoztattuk a párbeszédpanelek stílusát, hogy minden klónon ugyanúgy nézzen ki.
 • A szerkesztőben lévő gombok stílusát úgy állítottuk be, hogy minden klónozáskor a lehető legkevesebbet változzanak.
 • A szerkesztőgombok elhelyezése egy felugró párbeszédpanelben a jobb áttekinthetőség érdekében
 • Hozzáadott mód a gombok pozíciójának beállítására a könnyebb szerkesztés érdekében

június 2022

Fehér tér létrehozása

A stílus és a szerkesztő személyre szabása.

június 2022

Szólisták a változó szövegekhez

 • Új fül a szólisták számára a helyettesítési szabályok lapon (szöveghelyettesítések).
 • Keresőmező és oldalszámozás az egyszerű szókereséshez.
 • Megerősítés a szavak törléséhez.
 • Egyszerre egy vagy több szó is helyettesíthető.
 • A szabályok automatikusan átveszik a nagybetűsítést. Tehát csak egy szabály szükséges a nagybetűs és a nem nagybetűs szavak helyettesítéséhez.
 • A szabályok nagy- és kisbetű-érzékenyek lehetnek. Ekkor az automatikus nagybetűzés is le van tiltva.
 • A szabályok törlésekor a szabályok visszafordíthatók.
 • Ha egy töredéket azzal a szerkesztővel szerkeszt, amelyre egy szabály vonatkozik, a szabály nem kerül visszaállításra az adott töredékre.
 • Az új fordítások esetében a szabályok a hozzáadás sorrendjében kerülnek alkalmazásra.
 • A szövegcserék csak a lefordított részletekre vonatkoznak.
 • A szöveghelyettesítések a szokásos helyettesítési szabályok előtt kerülnek alkalmazásra.

június 2022

Partnerek a műszerfalon

Együttműködő partnereink, mint például a PostNL, helyet kapnak a műszerfalunkon. A szándék az, hogy mindenféle egyéb, fontos e-kereskedelmi szolgáltatást felsoroljunk itt, hogy az ügyfelek gyorsan és egyszerűen fejleszthessék weboldalukat vagy webáruházukat.

június 2022

Képszerkesztő

A szerkesztő mostantól képek cseréjére is használható.

 • Képcsere-szabályokat hoz létre egy kép cseréjekor.
 • Érzékeli, ha egy meglévő szabályt módosítanak.
 • Érzékeli, ha egy szabályt visszafordítottak, és törli azt.
 • Felismeri, ha a felhasználó kétszer ugyanazt a szabályt próbálja létrehozni, és javasolja a helyettesítési szabályok használatát.
 • Egyes oldalakon a gomb nem működik megfelelően. Ezután (majdnem) láthatatlan lesz, vagy az alatta lévő gomb is végrehajtja a műveletét, ami az oldal megváltozását eredményezheti.

április 2022

XML-táplálékok

A Clonable segítségével lefordíthatja webhelye XML-feedjeit is. Az XML feedek általában bevásárló feedek. Ez lehetővé teszi, hogy az Ön termékei megtalálhatók legyenek például a Google Shoppingban.

április 2022

Magento plugin

A Magento általában hibátlanul működik a Clonable címen, különösebb beállítások nélkül.

február 2022

WordPress plugin

A WordPress esetében könnyen hozzáadhat nyelvi címkéket a bővítményünk telepítésével és a következő adatokkal történő konfigurálásával. Ha nyelvi címkéket kell hozzáadni vagy eltávolítani (például azért, mert már vannak a webhelyén), egyszerűen szerkesztheti a JSON-adatokat.

február 2022

Vásárol "további fordítási karakterek csomagjait".

Annak érdekében, hogy az ügyfelek ne fogyjanak ki a fordítási karakterekből a kisebb előfizetésekkel, szeretnénk bevezetni a "fordítási csomagokat". Vásárolhat például 100 000, 1 000 000 vagy 5 000 000 karaktert.

január 2022

MyWebstore

07-01-2022 óta a MijnWebwinkel jobban támogatott, ami azt jelenti, hogy a korábban le nem fordított elemek, például a szűrők és a pénztárban lévő szövegek is helyesen vannak lefordítva.

november 2021

Élő szerkesztő

Egy "amit látsz, azt kapod" szerkesztő a fordítások és a klón elemei módosításához. Így a módosítások elvégzése egyszerűen az oldal megváltoztatandó elemére kattintva lehetséges. Ez azt is megkönnyíti, hogy például egy anyanyelvi lektor még könnyebben elvégezze a kiigazításokat, miközben végigpörgeti az oldalt.

augusztus 2021

Urlok automatikusan lefordítva

Korábban az urlokat feltöltéssel kellett lefordítani. Erre most már nincs szükség. A más nyelvű klónok esetében az url-ek automatikusan lefordításra kerülnek. Lehetőség van arra is, hogy maga változtassa meg az urlokat.

augusztus 2021

XML fordítása

Lehetővé vált az XML-fordítás. Ez nagyon hasznos például a termékadagok nyomon követéséhez és speciális keresőmotorok létrehozásához.

2021. július vége

Magyarországtól Japánig

Saját Clonable oldal klónozva sok nyelvre/országba... gyakorold, amit prédikálsz!

2021. július vége

JSON

A közelmúltig a JSON-fordítás nem volt lehetséges. Mostanra elértük azt a pontot, ahol ez lehetséges. Ez a funkció jelenleg béta-verzióban van, mivel még nem tudjuk, hogy lesznek-e problémák.

2021. július eleje

URL-ek fordítása feltöltési funkcióval

Egy scraper segítségével felismerhetjük, lefordíthatjuk és feltölthetjük az Ön weboldalán található összes urlt. Még ebben az évben lesz egy automatikus fordítási funkció az összes url számára, így akár egy új oldal hozzáadásakor az URL automatikusan le lesz fordítva.

június 2021

5 perc

és a funkciót úgy építették ki, hogy a Clonable bármelyik alkalmazottja 5 percen belül létrehozhat egy külföldi weboldalt demóként. Ez a funkció lehetővé tette, hogy sokan gyorsabban meggyőződjenek a Clonable hasznosságáról.

január - június 2021

Tudásbázis és weboldal

2021 első hónapjaiban keményen dolgoztunk azon, hogy az oldal működőképes legyen. Az ügyfeleink számára egy kiterjedt tudásbázis, informatív videók, magyarázatok stb. létrehozásával keményen dolgoztunk azon, hogy a webhely működőképes legyen.

augusztus 2020

Clonable

Megszületett a Clonable név...

december 2019

Műszerfal

A műszerfal első verziója online elérhetővé válik, hogy az ügyfelek elkezdhessék a munkát vele.

Kívánt jellemzők

Metatitle import

Szeretnénk még egyszerűbbé tenni a SEO-t a Clonable oldalon. Például egy meta cím importálásával.

Határokon átnyúló SEO kulcsszó kutatás

Clonable azt szeretné, ha a külföldi weboldalak a lehető legsikeresebbek lennének. Ezért külső partnerekkel együttműködve SEO kulcsszóelemzést is szeretnénk kínálni. Hogy a külföldi indulás a lehető leggördülékenyebb és legokosabb legyen.

Ne fordítson le oldalakat

Néhány oldalt egyáltalán nem akar lefordítani. Jó lenne, ha ezeket feltölthetné, és jelezné, hogy szeretné-e, ha bizonyos más blokkokat lefordítanának ezeken az oldalakon. Mint például a lábléc, a fejléc stb.

Címkék blokkonként bizonyos tartalmak fordításának elkerülése érdekében

Webhelyként néhány szöveget nem biztos, hogy le akar fordítani. Szeretnénk, ha egyszerű címkékkel tudnánk biztosítani, hogy az ügyfelek ezt be tudják állítani.

Értesítések a már nem aktív helyettesítésekről

Néha vannak olyan szabályok, amelyek már nem aktívak, mert a weboldal megváltozott. Kívánatos lenne, ha a műszerfalon jeleznék, hogy egyes szabályok feleslegessé váltak.

Spider opció az ügyfelek számára

Szeretnénk lehetővé tenni a sok tartalmat hozzáadó ügyfelek számára, hogy a külföldi tartalmakat egyszer-egyszer egy robot segítségével pókerezzék, így ezek az oldalak is lefordításra és közvetlenül indexelésre kerülnek.

Szerkesztői módosítások elvégzése a mobil szerkesztőben is lehetséges

Most a szerkesztő csak asztali megjelenítéshez érhető el.

Korrektor platform

Szeretnénk létrehozni egy olyan lektori platformot, ahol a lektorok profiljukat adhatják meg, és ahol a Clonable ügyfelek mindenféle munkára felvehetik őket.

SPA és PWA fordítás

Szeretnénk ezeket a technológiákat is lefordítani.

Törlési műveletek visszavonásának lehetősége

A helyettesítési szabályok létrehozásakor és módosításakor a változtatás nem mindig hozza meg a kívánt eredményt. Ilyenkor jó lenne, ha az ügyfél visszaállíthatná a régi szabályokat.

Jogi funkciók

Clonable szeretné megkönnyíteni az ügyfelek számára a különböző országok számára a jogilag szükséges dokumentumok, például az általános szerződési feltételek stb. elkészítését.

SEO átírási ötletek szerzése AI segítségével, mint a ChatGPT

Jó funkció lenne, ha a lefordított tartalmat a ChatGPT vagy valami hasonló segítségével átírhatnánk / testre szabhatnánk. Hogy ez az AI szoftver elkezd javaslatokat adni bizonyos lefordított szövegekhez. Ez javíthatná a SEO-t, de például a furcsa fordítások korábbi kiszűrésére is alkalmas lenne.