A oldalról Clonable

Clonable - a klónozó és lokalizációs eszköz weboldal és webáruházak számára.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonszám
+31 492 77 52 69
Cím:

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Útiterv

AClonable folyamatosan optimalizálja termékét. Mire számíthatunk a közeljövőben?

Jövőbeli funkciók

2022: "további fordítási karakterek csomagjainak megvásárlása".

Annak érdekében, hogy az ügyfelek ne fogyjanak ki a fordítási karakterekből a kisebb előfizetésekkel, szeretnénk bevezetni a "fordítási csomagokat". Vásárolhat például 100 000, 1 000 000 vagy 5 000 000 karaktert.

2022: Metatitle import

Szeretnénk még egyszerűbbé tenni a SEO-t a Clonable oldalon. Például egy meta cím importálásával.

2021. december: Saját Clonable keresőmotor

Az Ön klónjában a keresőmotor általában az eredeti nyelven keres. Ez nem jelent problémát egy azonos nyelvű klón esetében, de egy másik nyelven elég bosszantó. Jelenleg ennek a problémának a megoldásán dolgozunk.

2021. november: Élő szerkesztő

Egy "amit látsz, azt kapod" szerkesztő a fordítások és a klón elemei módosításához. Így a módosítások elvégzése egyszerűen az oldal megváltoztatandó elemére kattintva lehetséges. Ez azt is megkönnyíti, hogy például egy anyanyelvi lektor még könnyebben elvégezze a kiigazításokat, miközben végigpörgeti az oldalt.
Befejezett funkciók

2021. augusztus: Urls automatikusan lefordítja

Korábban az urlokat feltöltéseken keresztül kellett lefordítani. Erre most már nincs szükség. A más nyelvű klónok esetében az url-ek automatikusan lefordításra kerülnek. Lehetőség van arra is, hogy maga változtassa meg az urlokat.

2021. augusztus: XML fordítás

Lehetővé vált az XML-fordítás. Ez nagyon hasznos például a termékadagok nyomon követéséhez és speciális keresőmotorok létrehozásához.

2021. július vége - Magyarországról Japánba

Saját Clonable oldal klónozva sok nyelvre / országra...gyakorold, amit prédikálsz!

2021. július vége - JSON

A közelmúltig a JSON-fordítás nem volt lehetséges. Mostanra elértük azt a pontot, ahol ez lehetséges. Ez a funkció jelenleg béta-verzióban van, mivel még nem tudjuk, hogy lesznek-e problémák.

2021 júliusától - URL-ek fordítása a feltöltési funkcióval

Egy scraper segítségével megtaláljuk, lefordítjuk és feltöltjük a weboldalán található összes urlt. Még ebben az évben egy automatikus fordítási funkciót adunk hozzá az összes URL-hez, így amikor új oldalt adsz hozzá, az URL is automatikusan le lesz fordítva.

június 2021 - 5 perc

Egy olyan funkciót építettek, amellyel a Clonable minden alkalmazottja 5 percen belül egy külföldi weboldalt generálhatott demóként. Ez a funkció biztosította, hogy sok embert gyorsabban meg lehetett győzni a Clonable hasznos voltáról.

január - június 2021 - Tudásbázis és weboldal

2021 első hónapjaiban keményen dolgoztunk azon, hogy az oldal működőképes legyen. Az ügyfeleink számára egy kiterjedt tudásbázis, informatív videók, magyarázatok stb. létrehozásával keményen dolgoztunk azon, hogy a webhely működőképes legyen.

2020. augusztus - Clonable

Megszületett a Clonable név...

2019 december - műszerfal

A műszerfal első verziója online elérhetővé válik, hogy az ügyfelek elkezdhessék a munkát vele.

2019 közepe - Brainstorming

Gondolkodás és ötletelés az eredeti ötletről: belga oldalak lehetővé tétele mindenféle gond nélkül. Egy-két hónappal később az első béta weboldal elkészült: Ippontime.be. Eredeti név: Sitespark (terveztük, hogy több eszközt is felakasztunk ezen a néven)