🎉 Elindítottuk új WordPress plug-inünket! Letöltés most

Határokon átnyúló e-kereskedelem Óceániában: online értékesítés Ausztráliában és Új-Zélandon

Ha Ausztráliában és Új-Zélandon szeretne online értékesíteni, tisztában kell lennie a határokon átnyúló e-kereskedelemre vonatkozó eltérő szabályokkal az egyes országokban. Ausztráliában például szigorú törvények vonatkoznak az áruk külföldről történő szállítására, és a kereskedelem megkezdése előtt meg kell győződnie arról, hogy minden vonatkozó előírásnak megfelel. Új-Zélandon viszont a határokon átnyúló e-kereskedelem viszonylag egyszerű, és csak néhány kulcsfontosságú pontra kell odafigyelnie.

Az óceániai határokon átnyúló e-kereskedelemben néhány kulcsfontosságú dolgot kell figyelembe venni:

1. Ausztráliában tisztában kell lennie a külföldről érkező fogyasztóknak történő áruszállítással kapcsolatos különböző törvényekkel. Győződjön meg róla, hogy minden előírásnak megfelel, mielőtt elkezdi a kereskedést.

2. Új-Zélandon a határokon átnyúló e-kereskedelem viszonylag egyszerű. Csak néhány kulcsfontosságú kérdésre kell odafigyelnie, mint például a GST és a vámok.

3. Vegye figyelembe az eltérő időzónákat, amikor ausztráliai és új-zélandi ügyfeleknek értékesít.

4. Legyen tisztában az egyes országok eltérő kulturális normáival. Ausztráliában például udvariatlanság az árakról alkudozni, míg Új-Zélandon ez teljesen elfogadható.

5. A szállítási költségek magasak lehetnek, ha óceániai vásárlóknak ad el, ezért ezt mindenképpen vegye figyelembe az áraiban.

Ausztrália és Új-Zéland egyaránt népszerű piaca a határokon átnyúló e-kereskedelemnek, ezért meg kell győződnie arról, hogy weboldalát mindkét országra optimalizálták. Használjon az országnak megfelelő és lefordított tartalmat, és igazítsa hozzá a fizetési módokat, hogy mindkét ország ügyfelei könnyen vásárolhassanak Öntől. A fenti tippeket követve nagyobb valószínűséggel lesz sikeres az ausztráliai és új-zélandi értékesítés.

Még mindig vannak kérdései?

Ezután töltse ki az alábbi űrlapot.

Kapcsolódó blogok: